Megnyílt a fejlesztők előtt az Alexa Site Thumbnail webes szolgáltatás

OTS - Cégvonal, 2006. július 29. 14:18
Az Alexa Internet, az Amazon.com száz százalékos leányvállalata útjára indította Alexa Site Thumbnail kép-előnézeti webes szolgáltatását.
Az Alexa néhány év alatt több mint 18 millió weboldalt vizsgált meg és gyűjtötte be a honlapok képmását és egyéb webes információikat. Az Alexa Site Thumbnail webes szolgáltatással szoftver- és webfejlesztők programozott hozzáférést kaphatnak az Alexa gyűjteményében található honlap képmásoknak megfelelő internetes címekhez (URL), amelyeket felhasználhatnak arra, hogy elhelyezzék azokat kisméretű képmásaikkal együtt saját oldalaikon. Az Alexa Site Thumbnail szolgáltatás használatához az Amazon Web Services weboldalán a http://aws.amazon.com/ast címen iratkozhatnak fel a program- és webfejlesztő szakemberek. Az Alexa Site Thumbnail szolgáltatást az Amazon Web Services LLC értékesíti.

Az Alexa Site Thumbnail web szolgáltatás lehetővé teszi a webfejlesztők számára oldalaik, keresési eredményeik, webes linkgyűjteményeik, blog bejegyzéseik és más egyéb webes megjelenési felületeik feljavítását az Alexa által számukra az internet átböngészésével összegyűjtött honlap képmásokkal. A honlap képmások megjelenítése lehetővé teszi a megcímzett internetes oldal előzetes áttekintését a link tényleges lehívása nélkül.

Az Alexa több millió weboldal képmást gyűjtött össze és naponta növeli számukat. Az Alexa Site Thumbnail webes szolgáltatással a webszereksztők saját igényeik szerint beállíthatják az Alexa képmások megjelenési méretét és formátumát alkalmazásaikon belül. Az Alexa Site Thumbnail szolgáltatás sem belépési díjat, sem minimális előfizetési díjat nem kér.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50