A soho és otthoni piacra tör az Allied Telesis Magyarország

Kovács Attila, 2006. szeptember 12. 18:26
Szuszkó László, az Allied Telesis magyarországi képviseletének vezetője ma sajtótájékoztatón közölte, a cég testvérvállalatának, a szintén japán Corega vállalatnak kis irodai (soho) és otthoni piacra irányuló hálózati termékeivel (Corega Line) bővíti hazai termékpalettáját. A magánfelhasználók megcélzásával az Allied Telesis egyértelműen versenytársai (D-Link, Linksys stb.) hazai piacára tör, erősítve ebben a szegmensben is a versenyt.
A Corega Line termékek között találni 10/100 és 1000 Mbit-es nem menedzselhető kapcsolókat (8-féle kivetelben), routereket (2 kivitelben), vezeték nélküli eszközöket, USB alapú webtelefon-készülékeket (ára mintegy bruttó 3000 forint), KVM-switch-eket, nagyjából mindent, amire egy kis hálózatnak vagy egyéni feélhasználónak szüksége lehet. Fő jellemzőjük: fémváz, RoHS-megfelelés, általános hálózati szabványok szerinti kivitel, RJ-45, Auto MDI//MDIX interfész egységek.

Az Allied Telesis egyben erősíti hazai marketing és kommunikációs tevékenységét, az otthoni felhasználók megnyeréséért - mondta Szuszkó László. Hozzátette: az új termékcsaládot a cég már meglévő viszonteladói hálózatán keresztül kívánja értékesíteni, ugyanakkor az eszközök kaphatók lesznek egyes elektronikai-számítástechnikai áruházláncoknál és olyan a legtöbb olyan kiskereskedelmi egységben, ahol informatikai eszközöket árusítanak. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14