WSH Oktatóközpont: kimagasló eredmények a Linux oktatás területén

forrás Prim Online, 2006. október 25. 14:01
A WSH Oktatóközpont, amely a legnagyobb szoftverházak – köztük a Microsoft, Novell, Symantec és mások – partnere a képzésekben, a mai nap megkapta a hivatalos értesítést arról, hogy elnyerte a "Linux Center of Excellence" címet.
A Novell nemzetközi szinten mindössze 25 céget részesített ilyen kitüntetésben, és erre – nem csak Magyarországon, hanem – az egész térségben egyedül a most 10 éves WSH Oktatóközpont vált méltóvá a Linux oktatás területén elért kimagasló eredményeivel.

A jubileumi esztendő más partnerekkel kapcsolatban is jelentős elismeréseket hozott a WSH oktatógárdájának.

Az idei első félévben már megszerzett Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions és a Novell Gold Training Partner címekkel a WSH több platformon bizonyította jártasságát a rendszerüzemeltetés, rendszerintegráció és ezekkel kapcsolatos oktatási, konzultációs és megoldás-szállítási szolgáltatások területén.

A Symantec Platinum Partner minősítés a Symantec megoldások sokrétű és kiemelkedő színvonalú ismeretét hivatott tanúsítani, mind az oktatás, mind a gyakorlati megvalósítás területén. A WSH Magyarországon az elsők között nyerte el ezt a címet idén tavasszal.

A WSH Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft. – amelynek neve elsősorban a professzionális informatikai képzések szervezése és az ehhez kapcsolódó konzultáció, tanácsadás és rendszerintegrációs szolgáltatások révén vált ismertté –a hivatalos gyártói képzéseken túl testreszabott, idegen nyelvű és kihelyezett – a Megrendelő telephelyén szervezett – tréningeket is kínál.
Kulcsszavak: Linux oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14