Bérautók mobil navigációval

Stratégiai partnerkapcsolat - nincs több eltévedt ügyfél

forrás Prim Online, 2006. október 27. 14:43
A Sixt Magyarország műholdas helymeghatározó rendszert biztosít bérautóiban. A Magyarországon egyedülálló volumenű bevezetésnek köszönhetően a szolgáltatás az autókölcsönző bel- és külföldi ügyfelei számára egyaránt rendelkezésre áll.
Számos autókölcsönző tett már lépéseket, hogy kielégítse ügyfelei navigációs rendszer iránti igényét, de olyan nagyszabású fejlesztést, mint amilyet a Sixt a következő időszakban véghezvisz, egyik versenytárs sem vállalt fel eddig. A cég több mint hetven, a legmodernebb technológiát képviselő GPS-készülékkel szerelte fel bérautóit minden kategóriában.

Gépjárműveibe a Sixt az LCP Systems által forgalmazott Mio C310 DigiWalker nevű színes, érintőképernyős navigációs készüléket telepíti, ami a legmodernebb GPS-rendszer mellett képnézegető, zenelejátszó alkalmazást, valamint játékprogramokat is tartalmaz. „A Mio C310 multifunkciós navigációs készülék, ideális autós navigátor: kicsi, strapabíró, és egyszerűen kezelhető menüvel rendelkezik, melynek használatát az autóbérlők pár perc alatt elsajátíthatják” – ismertette a készülék előnyeit Hegedűs Viktor, az LCP Systems ügyvezetője.

A Sixt arculatára szabott indítóképernyővel, illetve az autókölcsönző logójával ellátott hardverre a Nav N Go Kft. által fejlesztett iGO GPS-navigációs szoftvert telepítették, amely Magyarország és Kelet-Európa részletes térképével, valamint Nyugat-Európa főbb úthálózatának megjelenítésével segíti a bel- és külföldi ügyfeleket a tájékozódásban. A több nyelvű hangnavigációt is biztosító szoftver természetesen további iGO térképekkel, így a 26 ország részletes térképét tartalmazó iGO Európa 2006 termékkel is bővíthető.
Kulcsszavak: GPS autószolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14