Gold Partner lett a NextiraOne

forrás Prim Online, 2007. február 9. 17:33
A NextiraOne, Európa egyik vezető független rendszerintegrátor cége, elsőként kapott „Gold Partner”-i minősítést a Genesys Telecommunications Laboratories vállalattól .
A Genesys azért indította tanúsító programját viszonteladó, fejlesztő és rendszerintegráló partnerei számára, hogy ezzel ismerje el magas színvonalú képzéseiket, rátermettségüket és a működtetés sokféle területén nyújtott kitűnő munkájukat. A 2006-os év eredményeit figyelembe véve a Genesys a NextiraOne-t nevezte “legjobb európai partnerének”.

“A Genesys Gold Partneri minősítő programja magas színvonalú fejlesztésekkel javítja a fogyasztók elégedettségét. A NextiraOne munkatársai elkötelezetten dolgoznak a következetesen megbízható és kiemelkedő vállalati ügyfélszolgálati megoldások létrehozásáért” - mondta Paul Segre a Genesys operációs igazgatója.

A NextiraOne európai vezérigazgatója, Rafi Kouyoumdjian szerint az elismerés azoknak a cégeknek fontos, amelyek a NextiraOne által nyújtott magas szintű és megbízható Call Center megoldásokat kívánják igénybe venni. Az Contact Centerek világában jelenleg nagymérvű gazdasági és technológiai megújulás zajlik, melynek hajtóerejét olyan technológiai megoldások képezik, mint az IP és SIP.

A NextiraOne a hang, adat, illetve vegyes alapú kommunikációs hálózatok tervezésére, megvalósítására, támogatására és kezelésére szakosodott vállalkozás. Gold Partneri státuszát a Genesys Voice Platform (GVP) e díjnyertes, extra hardverkapacitást nem igénylő, nyílt standardokon alapuló beszédkezelő szoftver viszonteladójaként mutatott szakértelmével érdemelte ki. A Gold Partneri Minősítés elnyerését a NextiraOne a magas ügyfél elégedettségnek, a Genesys termék bemutatásához szükséges teljes laboratóriumi rendszer biztosításának, a minősített és támogatott Genesys termékekre vonatkozó mélyreható alkalmazotti képzéseknek, a professzionális szerviz-módszertan és a kimunkált eljárási előírások meglétének, valamint a rendelkezésre álló infrastrukturális, személyi és módszertani műszaki háttérnek köszönheti.

A Gold Partneri minősítést szerző partnerek szakértelmük és elkötelezettségük elismeréseképpen jogosultak a Genesys logó használatára, valamint megjelenhetnek és reklámozhatják magukat a Genesys Partnerek névjegyzékében, továbbá olyan marketing és műszaki előnyöket élveznek, amelyeket kizárólag Gold Partnereinek nyújt a Genesys.
Kulcsszavak: +céginfo NextiraOne

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50