Késik az Apple TV

Milkovits Gábor, 2007. február 27. 19:49
Az Apple szóvivője útján közölte, hogy a január elején bemutatott Apple TV médiaközpont készüléket tél vége helyett csak valamikor március közepén dobja piacra.
A bejelentés minket, magyar fogyasztókat iTunes szolgáltatás híján ugyan nem érint közvetlenül, de azt azért nekünk is érdemes lenne minél előbb megtudni, hogy a készülék valóban olyan mértékben forradalmasítja-e majd az otthoni szórakozást, ahogyan azt Steve Jobs ígéri. A nagy szórakoztató elektronikai cégek évek óta ígérik, hogy egyetlen praktikus rendszerben egyesítik a számítógépet a hifi és a videó-eszközökkel, az eddig megjelent megoldások azonban vagy felemásnak, vagy túl komplikáltnak bizonyultak.

Az Apple január 11-én, a MacWorld kiállításon mutatta be az Apple TV-t, amely az iTunes szoftver segítségével a tv-készülékre vagy a hifi-, illetve házimozi-rendszerre továbbítja a portálról letöltött videókat és zenei tartalmakat, 40 GB-os merevlemezéről vagy a számítógépről, akár WiFi kapcsolaton keresztül is. A premiert eredetileg még a télre ígérte a gyártó, így a mostani késedelem 2-3 hetet jelent az eredeti menetrendhez képest. Az Apple TV médiaközpont egység 300 dollárba kerül majd a tengerentúlon.
Kulcsszavak: TV Apple

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50