Mester Sándor az EU üzletágat vezeti az AAM-nél

forrás Prim Online, 2007. március 23. 06:57
Mester Sándor az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt.-nél folytatja karrierjét, ahol az EU üzletágat vezeti. Az üzletember által irányított terület feladata, hogy a tanácsadó cég munkatársainak széleskörű tudását, ismereteit és tapasztalatait az Európai Unió által támogatott országfejlesztő projektek megvalósításában kamatoztassa.
Az üzletember 2007 februárjáig a T-Online Magyarország Zrt.-nél csaknem 6 éven át tevékenykedett, az utóbbi 4 évben az [origo] értékesítési igazgatójaként. E posztján nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az [origo] online médiaportfolió bevételei e 4 esztendő alatt csaknem megnégyszereződtek. Ezelőtt Brüsszelben, az ETIS nemzetközi távközlési-informatikai szövetség központi irodáját vezette és a tagságért felelős igazgató posztját is betöltötte. A belgiumi küldetést megelőzően a Scala Magyarország ügyvezető igazgatójaként dolgozott. Az informatikai ipar egyik közismert személyiségévé az IDG Magyarországnál vált, ahol 10 éves működése alatt főszerkesztőként jegyezte előbb a Mikrovilágot, majd Computerworld informatikai hetilapot és a PC World havilapot is.

Mester Sándor aktív részese volt az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) megalakításának – néhai Gyurós Tibort, a szövetség első elnökét támogatva. Mester Sándor kezdeményezte az idén 10. születésnapját ünneplő Magyar Vezető Informatikusok Szövetségének (VISZ) megalapítását és a szervezet létrejöttekor betöltötte a társelnöki posztot.
Mester Sándor 2004 óta a VISZ tiszteletbeli tagja.
Kulcsszavak: CIO +céginfo AAM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50