Hálózati adatelemző céget vásárol az Oracle

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 14:52

Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást kötött a Netsure Telecom cég felvásárlásáról, amely a hálózati intelligenciával, a hálózati adatok integritásával, illetve elemzésével kapcsolatos szoftvereiről ismert.

A Netsure a jelenlegi és a következő generációs hálózatok illetve szolgáltatások hatékony működtetéséhez nélkülözhetetlen hálózati intelligencia és adatelemző szoftvereket kínál a távközlési szolgáltatók számára. A Netsure szoftvereit olyan nemzetközi szintű szolgáltatók vezették már be sikeresen, mint a Vodafone, a Cable & Wireless és az Eircom.


„A Netsure termékek immár az Oracle átfogó távközlési termékpalettáját gazdagítják. Azt várjuk ettől, hogy az Oracle ügyfelei tovább fokozhatják hálózataik kihasználtságát, optimalizálhatják a kapacitások tervezését, tökéletesíthetik pénzügyi modelljeiket, valamint ésszerűsíteni tudják a teljes hálózati életciklus felügyeletét” – mondta Bhaskar Gorti, az Oracle első elnökhelyettese és vezérigazgatója. „ERP, ellátásilánc-kezelő, leltármenedzsment és hálózatfelderítő szoftvereivel együttesen az Oracle olyan megoldásokat kíván nyújtani a szolgáltatóknak, amelyekkel javíthatják hálózati beruházásaik megtérülését és hatékonyabbá tehetik működésüket, párhuzamosan a következő generációs IP-szolgáltatások bevezetésével.”

A dublini központú Netsure az Oracle globális kommunikációs üzletágának részévé válik, amely sikeres, a távközlésben jellemző alkalmazásokkal látja el a szolgáltatókat világszerte. Az ügylet várhatóan szeptember végén zárul le a szokásos feltételek teljesítése mellett, a pénzügyi részleteket azonban nem hozták nyilvánosságra.

További információk: http://www.oracle.com/netsure/index.html

Kulcsszavak: Oracle +céginfo hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50