Algotech és Extreme Networks partnerség a régióban

forrás Prim Online, 2007. szeptember 28. 13:28

Az Algotech, a kelet-közép-európai térség első regionális contact center szállítója, partnerségre lépett az Extreme Networks céggel. Az Algotechnek az a célja az együttműködéssel, hogy bővítse portfólióját, míg az Extreme Networks több figyelmet fordítana a kelet-közép-európai régióra.

Az Algotech az idei évtől szállít Extreme Networks megoldásokat Csehországba és Szlovákiába, a mostani megállapodás azonban Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Montenegro és Románia területére is kibővítette a két cég közötti együttműködést. Az Algotech kiképezte mérnökeit; Csehországban és Szlovákiában már meg is valósult egy-egy projekt.

„Az ügyfeleink leginkább a jobb kiszolgálást fogják érzékelni ebből a kapcsolatból. A mi sikerünk abban áll, hogy feltárjuk ügyfeleink igényeit, és azokra reagálva folyamatosan bővítjük megoldásaink körét, javítjuk szolgáltatásaink minőségét. Azzal, hogy rendelkezésünkre áll az Extreme Networks tudásbázisa és termékköre, az implementáció ezentúl egyszerűbb és gyorsabb lesz” – mondta el Bortnyák Adorján, az Algotech cégvezetője.

„A kelet-közép-európai piac nagyon fontos az Extreme Networksnek. Mivel az Algotech a térség hét országában is jelen van, egyszerű volt a választás, amikor partnert kerestünk a régióban. Abban is biztosan vagyunk, hogy az Algotech a megszokott hálózati megoldásoknál sokkal többet tud nyújtani az Extreme Networks innovatív és intuitív termékei segítségével” – fűzte hozzá Natalia Plagger, az Extreme Networks Kelet-Közép-Európáért felelős értékesítési vezetője.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50