Futball világsztárok mint akcióhősök

forrás Prim Online, 2007. október 28. 18:33

Az Electronic Arts utcai focis árkádjáték-sorozata, a FIFA Street megújulva tér majd vissza a következő résszel: friss látványvilágában a futball világsztárjai stilizált akcióhősökként tűnnek majd fel, és egyszerűsített irányítási rendszerének köszönhetően könnyedén kivitelezhetőek lesznek a legmenőbb cselek is.

A FIFA Street 3 a tervek szerint 2008 tavaszán jelenik majd meg, az EA SPORTS BIG brand alatt, fejlesztésén az EA Canada dolgozik Vancouver, B.C.-ben azzal a stúdióval, amely a piacvezető FIFA 08 videójáték otthona is. A FIFA Street sorozat harmadik fejezete tempós, emberfeletti árkád futball-élményt nyújt az Xbox 360 videójáték-, és szórakoztató-rendszeren valamint a PLAYSTATION 3 számítógépes szórakoztató rendszeren. A FIFA Street 3 olyan, hiperreális világot hoz létre, mely összehozza a játék legnagyobb sztárjait a világ zenére lüktető, egzotikus helyszíneivel, környezetével.

A világ 18 legjobb csapatát képviselő több mint 250 világsztár mindegyike stilizáltan, karikatúra-jelleggel jelenik meg, kiváló tulajdonságokkal. Az eredeti tréningruhába öltöztetett játékosok egytől-egyig egyedi játékstílussal, s ahhoz illő, egyedi képességekkel bírnak. Testi erő, fürge észjárás, csiszolt  technika vagy nyers szerelések – bármire legyen is szükséged csapatod teljessé tételéhez, biztosan megtalálod a feladatra megfelelő, tökéletes utcai játékost! Válassz a Cselesek, Erőemberek, Játszatók és Bevégzők kínálta különféle lehetőségek közül, és hagyj nyomot az utcán!

– Teljesen újjáteremtettük a FIFA Street sorozatot azáltal, hogy a játék legnagyobb sztárjait akcióhősökké változtattuk olyan művészeti vezetéssel, amelyen megakad az ember tekintete
– mondta Joe Nickolls, a projekt producere. – A következő generációs hardware ereje elegendő erőt ad ahhoz, hogy új területekre vigyük a vásárlókat: a színtér tökéletes egy többszemélyes, a sport és az akció találkozásából születő árkád-élmény élvezetéhez. Az eseti játékosok és a sportrajongók egyszerűsített irányítási rendszerre számíthatnak, melynek segítségével könnyebb látványos mozdulatokat kivitelezni és baráti társaságban élvezni a játékot, ugyanakkor a veterán játékosok is megtalálják majd benne a kihívás élményét.

Kulcsszavak: játék ElectronicArts

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14