Szolgáltatott irodák Budapesten és Debrecenben

forrás Prim Online, 2007. november 30. 13:59

A DBH Serviced Office a DBH Group tagjaként szolgáltatott irodák, tárgyalótermek és virtuális irodák bérbeadásával, valamint testreszabott irodai és üzleti szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. A november 29-én és 30-án átadott DBH Serviced Office üzleti központok Budapesten, 2000 m2-en, míg Debrecenben 1500 m2-en kínálnak irodai szolgáltatásokat.

A DBH Infoparkban elhelyezkedő reprezentatív irodakomplexum nem csupán elhelyezkedése, kiváló üzleti környezete miatt vonzó hely az irodák számára. Szolgáltatatott irodaként számos kiegészítő tevékenység nyújtásával biztosítja a teljes körű adminisztrációt, és az egyedi igények kielégítését.

A debreceni DBH Innovációs és Üzleti Központ 350 millió forintos beruházásból valósult meg, és célja, hogy a régióban egyedülálló módon innovatív üzleti és irodai szolgáltatások nyújtásával segítse a betelepülni vágyó külföldi kis- és középvállalkozásokat versenyképességük növelésében, termékeik új piacokra juttatásában. A beruházás közel egy harmada a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) pályázata során elnyert 114 millió forintos támogatásból, egyéni forrásból, illetve bankhitelből valósult meg.

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már elterjedt szolgáltatott, avagy instant irodák működése hazánkban még csupán szűkebb körben ismert. A professzionális szakembergárdával, frekventált, reprezentatív irodai környezetben fekvő üzleti központok amellett, hogy bútorozott irodahelyiséget kínálnak a bérlőknek, komplex irodai szolgáltatásokat is kínálnak – az egyes munkaállomások bérbeadásától kezdve, a recepciós és titkári szolgáltatásokat, különböző közös használatú területen, és eszközökön keresztül az egyedi igényekre szabott pénzügyi szolgáltatásokig, tanácsadásig.

„Szolgáltatásunk lényege a testreszabott megoldásokon alapul. Az adminisztratív és kiegészítő irodai vagy tanácsadói szolgáltatásainkkal célunk, hogy hozzásegítsük partnereinket saját üzleti tevékenységük hatékonyságának javításához. Legyen szó akár alapvető adminisztrációról, postázásról, telefonok kezeléséről vagy nagyobb rendezvények megszervezéséről, bérszámfejtésről, üzleti tanácsadásról, minden esetben partnereink igényei és elvárásai állnak tevékenységünk középpontjában” – mondta Kovács Szabolcs, a DBH Serviced Office értékesítési igazgatója.
 
A szolgáltatott irodák megjelenésének és nemzetközi szinten magas elterjedésének hátterében az áll, hogy az egyes vállalatok a fő tevékenységi körükbe nem illeszkedő olyan kiegészítő és adminisztratív tevékenységeket, mint a recepciós és titkári szolgáltatások, telefonos és internetes hálózat működtetése, bérszámfejtés, könyvelés és pénzügyi, illetve egyéb tanácsadás hatékony módon kiszervezik, valamint a bebútorozás, illetve irodai gépek és kellékek beszerzésével járó költségeiket csökkenteni kívánják, és ezzel javítják működési hatékonyságukat. Tehát elég beülni az irodába, az irodai környezet és adminisztráció adott az azonnali hatékony munkavégzésre.

Az üzleti központok három legkedveltebb szolgáltatása: szolgáltatott irodák, tárgyalótermek és virtuális irodák. A bútorozott és technikailag teljes körűen felszerelt irodák és tárgyalótermek egyedi igényekre szabva az akár egy-két fős helyiségektől a több munkacsoportot befogadni képes irodaterületeken át, egészen rövid vagy hosszú távra is kínálnak szolgáltatásokat. A virtuális iroda azoknak a vállalatoknak nyújt megoldást, amelyek csupán részlegesen vagy egyáltalán nem kívánnak fizikailag jelen lenni az üzleti központban vagy akár a városban, viszont a helyi adminisztratív szolgáltatásokat igénybe kívánják venni, így például: telefonközpont, postázási, levelezési szolgáltatások stb.
 

  • A holland székhelyű DBH Group 1994-ben, egy nemzetközi együttműködés keretében, holland-magyar kezdeményezés eredményeként jött létre. A vállalatcsoport, fő tevékenységi köreinek megfelelően, három üzleti divízióban végzi működését: DBH Business Services, DBH Investment és DBH Real Estate. A vállalat Európa-szerte több országban képviselteti magát, irodákkal rendelkezik Budapesten, Debrecenben, Kassán és Rotterdamban.


A DBH csoport főként zöldmezős és közös vállalati formában megvalósult beruházások révén mintegy 75 millió euró holland működőtőke behozatalában működött közre az elmúlt tíz évben. Az így létrehozott cégeknél mintegy 2500-an dolgoznak, többségük a termelő, illetve a feldolgozóiparban.

Kulcsszavak: iroda outsourcing

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Egyedülálló elektromos kerékpárral erősít a Decathlon

A mikromobilitási trendek átformálják a városi közlekedést, az infrastruktúra fejlesztésével folyamatosan nő a kerékpározók száma, emellett pedig egyre inkább előtérbe kerülnek az elektromos kerékpárok. 

2024. április 26. 19:40

A Sprinter felvásárlásával lépne jelentőset a SAMEDAY

Az akvizíció révén a SAMEDAY magyarországi házhozszállítási infrastruktúrája 60 százalékkal bővülhet a Sprinter tulajdonában lévő több mint 450 kézbesítési pont átvételével. A felvásárlást jelenleg a hatóságok vizsgálják. Ha a felek megkapják a jóváhagyást, az ügylet lezárultát követően egy 6000 átvételi pontból álló régiós out-of-home átvételi hálózat jöhet létre a magyar, román és bolgár piacokon.

2024. április 26. 14:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50