BT Magyarország - kinevezés a menedzsmenten belül

forrás Prim Online, 2008. április 8. 16:29

Ferenczi Tamást nevezték ki a BT EMEA Regionális Szolgáltatási Központjának igazgatójává. A budapesti és debreceni székhelyű regionális központ a BT világméretű global sourcing központok hálózatának szerves része. Hasonló központok találhatóak még Indiában, Kínában és Brazíliában is. A vállalat a magyar központban 600 fő foglalkoztatását tervezi.

Ferenczi Tamás 1999-ben csatlakozott a BT-hez műszaki igazgatóként, és részt vett a vállalat magyarországi működésének elindításában. Később a gyorsan növekvő közép-kelet-európai régió szolgáltatási igazgatója lett, ezt követően mostanáig a BT regionális ügyfélkapcsolati és hálózat-üzemeltetési igazgatójaként tevékenykedett.

 BT-hez való csatlakozása előtt Ferenczi Tamás az Ericsson szoftvertervező mérnöke, illetve a Motorola értékesítési vezetője volt. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett elektromérnöki diplomát, és tanulmányokat folytatott a Karlsruhei Műszaki Egyetem Távközlési Intézetében is.
 
Ferenczi Tamás a Brit Kereskedelmi Kamara és a Magyar Európai Üzleti Tanács elnökségi tagja. Folyékonyan beszél angolul és németül. Nős, három gyermek édesapja.

Kulcsszavak: CIO +céginfo BT-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55