Ősztől vállalatirányítási rendszermenedzsereket is képez a BKF

Fekete Gizella, 2008. május 16. 21:04

Szeptembertől hiánypótló szakirányú másoddiplomát adó képzést indít a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola. Megvalósulását három piacvezető vállalatirányítási-rendszer szállító, a Microsoft, az SAP és az infor támogatja.

Implementációs partnereiken keresztül részt vesznek a képzés tematikájának, oktatási metodikájának és vizsgakövetelményeinek kidolgozásában/véglegesítésében, együttműködnek egy általánosan használható bevezetési koncepció kidolgozásában, és biztosítják - a tanórákon túl, a gyakorlati képzés folyamán is – az oktatáshoz szükséges szoftvertermékek használatát.

A kurzus végére a szakemberek, az alapképzésben meghatározott tudásbázisról továbblépve, elsajátítják a legmodernebb vállalatirányítási rendszerek működésének elméletét és gyakorlatát, és képesek lesznek a Magyarországon legelterjedtebb vállalatirányítási rendszereket a legkülönfélébb adottságokkal rendelkező vállalkozások számára kiválasztani, adaptálni, és felkészültségük megfelelő lesz a bevezetéssel kapcsolatos projektek irányításához is.

Informatikai tudásuk biztos hátteret ad a gazdálkodó szervezetek számítógépes hálózatának fejlesztéséhez, védelméhez, illetve ahhoz, hogy a vállalkozás által kiválasztott rendszer a gyakorlatban is folyamatosan és megbízhatóan működhessen. A végzett hallgatók – legyenek akár pályakezdők, akár cégek által a képzésre delegált munkavállalók – a stratégiai döntések előkészítésekor, és a meghozott döntések végrehajtásakor egyaránt segítségére lehetnek munkáltatóiknak. Szakmai felkészültségük, tudásuk kuriózum, hiánypótló. Interfészt képezhetnek az egymással még mindig nehezen szót értő informatika és üzlet között, ami a hazai vállalati kultúra jelenlegi fokán jelentősen megkönnyítheti elhelyezkedésüket.

A szakirányú képzésre egyetemi, főiskolai vagy alapszakos diplomával rendelkező szakemberek jelentkezhetnek.
Az adatkezelés, pénzügy, üzemeltetési ismeretek elsajátítását követően a képzés „étlapján” szakismereti tárgyak sorakoznak. A kínálatban az ERP rendszereken, ezek kiválasztásán, értékelésén és bevezetési módszertanain túl projektmenedzsment, informatikai biztonság, üzleti folyamatismeret, és üzleti intelligencia szerepel.

Kulcsszavak: BKF karrier oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14