Színészeket béreltek fel sorban állásra az iPhone-ért Lengyelországban

Milkovits Gábor, 2008. augusztus 23. 08:04

Az Orange lengyelországi leányvállalatának szóvivője a Reutersnek megerősítette, a cég színészeket bérelt fel arra, hogy valódi sorban állást imitáljanak a szolgáltató üzletei előtt és ezzel felkeltsék az érdeklődést a péntektől kapható iPhone 3G iránt.

Az Orange szóvivője kerek perec a vásárlók figyelmének felkeltésével indokolta a meglehetősen groteszk marketingötletet, amelynek keretében Lengyelország-szerte mintegy 20 Orange bolt előtt több tucat fizetett színész játszotta el, hogy iPhone-ért áll sorba. A taktika hatása erősen kérdéses, mindenesetre a kétségbeesettnek tűnő lépést indokolhatja, hogy a még a legkedvezőbb konstrukcióban is igen borsos havidíjak miatt valószínűleg tényleg nehéz lesz komoly eladásokat produkálni Kelet-Európában. Olyan siker semmi esetre sem valószínű, mint Amerikában, ahol az első hétvégén egymillió darabot adtak el az Apple újszerű érintőképernyős kezelőfelülettel és szoftverrel ellátott mobiltelefonjának 3G verziójából.

Eközben kis hazánkban is elstartolt az iPhone 3G: a hivatalos premiert a nálunk exkluzív szolgáltatói partner T-Mobile prezentálta csütörtök éjfélkor a MOM Park bevásárlóközpontban. Szokásos magyaros (=nagyon gáz) külsőségekben nem volt hiány, így voltak R-Go gidák, Harsányi Levente meg Megasztáros „hírességek”, miközben a készülékre várók száma néhány tucat körül lehetett. A díjcsomagokról és az árakról a http://hirek.prim.hu/cikk/68744/ cikkünkből lehet tájékozódni.

Kulcsszavak: Apple iPhone

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59