Új iPod-ok jönnek

Milkovits Gábor, 2008. szeptember 2. 21:13

Az Apple hivatalosan megerősítette azokat a találgatásokat, amelyek szerint a cég szeptember elején fontos bejelentésre készül, így 9-ére San Francisco-ba hívta az újságírókat.

Az esemény a „Let’s Rock” nevet viseli és a vállalat szokásához híven előzetesen semmilyen konkrét információval nem szolgált vele kapcsolatban. Internetes hírforrások ugyanakkor tudni vélik, hogy az Apple új iPod készülékeket tervez bemutatni, ami reális várakozás, mivel üzleti szempontok miatt a cég valóban ilyenkor szokta bemutatni új hordozható zenelejátszóit, hogy utána legyen ideje kényelmesen reklámozni őket az év végi szezon előtt.

Az internetes hírforrások körében több híresztelés is szárnyra kapott, amelyek túlnyomó része új iPod Nano-ról és iPod Touch-ról szól. Előbbi állítólag visszatérne a régebbi, karcsúbb formatervezéshez úgy, hogy eközben megmaradna az új, szélesvásznú képernyője is. Találgatások szólnak még a Mac OS X operációs rendszer 2.1 verziójának megjelentetéséről, amely elsősorban biztonsági szempontból jelent majd előrelépést, emellett pedig új MacBook noteszgépekre is lehet számítani. A tényekre mindenesetre jövő keddig várni kell.

Kulcsszavak: Apple iPod mp3

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50