A várakozásoknál jobb Sybase-negyedév

forrás Prim Online, 2008. november 18. 11:16

A Sybase növekedési üteme a válság ellenére nem torpant meg, a 2008. harmadik negyedév adatai a várakozásoknál jobbak lettek: a vállalat eladásai 11 százalékkal, a nyereség pedig 2 százalékkal emelkedett. Az adatbázis termékekből származó licencértékesítés 15 százalékkal emelkedett a korábbi adatokhoz képest.

A Sybase közzé tette a Sybase IQ analitikus adattárház szerver új opcióját, amellyel lehetővé válik, hogy a tranzakcionális adatok folyamatosan és ne szakaszosan kerüljenek be a Sybase IQ adattárházakba. Az IQ Real-Time Loading Solution használata biztosítja, hogy olyan üzleti riportok, döntés-előkészítő anyagok szülessenek, vagyis a lekérdezések kiterjedhetnek már azokra az adatokra is, amelyek néhány másodperccel megelőzően kerültek be valamelyik - az IQ-val új módon összekapcsolt - tranzakciós adatbázisba. A Sybase az analitikus adattárház szerver új opcióját elsősorban a telekommunikációs és pénzpiaci nagyvállalatoknak ajánlja, mivel ezeknek létfontosságú, hogy a nagy adattömegen futó, döntések előkészítéséhez végzett lekérdezések ne csak az adattárházba előzőleg betöltött, hanem az aznap keletkezett friss adatokra is kiterjedjen.

A Nokia nemrég bejelentette, hogy felhagy saját üzleti mobilmenedzsment szoftvere, az Intellisync fejlesztésével. Mivel a döntés nyomán nagyszámú vállalati felhasználó lesz kénytelen megválni a mobilmenedzsment szolgáltatástól a jövőben, a Sybase elhatározta, hogy ingyenesen hozzáférhetővé teszi az érintett vállalati felhasználók számára saját üzleti mobilmenedzsment termékcsomagjának főbb elemeit. A Sybase döntése alapján azon vállalatok és partnercégek, akik eddig a Nokia Intellisync szoftvert használták mobil flottamenedzselésre, ingyenesen juthatnak hozzá az Information Anywhere Suite meghatározott komponenseihez. Az ajánlat kiterjed a mobil e-mail, eszközmenedzsment, eszközbiztonság és Application Enablement funkciókra, vagyis azokra a főbb területekre, amit eddig az Intellisync is biztosított az üzleti felhasználóknak.

Kulcsszavak: Sybase +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50