Új HP virtualizációs rendszer

forrás Prim Online, 2008. november 18. 14:25

A HP a napokban egy olyan szoftver és hardvervirtualizációs megoldást jelentett be, mely érezhetően csökkenti a háttértárolói hálózatok (SAN) költségeit, de egyben egyszerűbbé is teszi a tárolók menedzselését.

A HP új generációs adattárolói virtualizációs megoldása a HP StorageWorks SAN Virtualizációs Szolgáltatási Platform (SVSP) néven kerül forgalomba mely, tovább növeli az adattárolók hatékonyságát és egyszerűsíti a különböző adattároló rendszerek menedzsmentjét.
A HP SVSP egy új, hálózat-alapú adattároló platform, amely egyesíti a HP és akár más gyártótól származó tárolórendszerek erőforrásait. Az új platform együttműködik a HP StorageWorks Modular Smart Array-jel (MSA), és a a HP StorageWorks Enterprise Virtual Array-jel (EVA), valamint számos más gyártó megoldásával, így központosítja a virtuális SAN környezet menedzsmentjét.
A Fibre Channel SAN-t telepítő vásárlók végre nem a már használtnak és elavultnak vélt rendszerek lecserélését, hanem sokkal inkább a kibővítését érik el a HP SVSP megoldása használatával – megvédve ezzel korábbi beruházásaikat is.

Ami miatt csökkenhet a teljes birtoklási költség

HP SVSP kiegészíti a meglevő adatközpontokat, mely segítségével gyorsabban tudnak alkalmazkodni a változó üzleti igényekhez, mindemellett pedig növekszik a rendszer-visszaállítási képessége.

·    Az online adatmigráció lehetővé teszi, hogy könnyen az alkalmazás adatait egyik tárolóról a másikra töltsük egy alacsonyabb képességű tárolóra mentés nélkül.
·    A használt Thin Provisioning segítségével kevesebb hardvert is elég vásárolnia de az üzletmenet változásával gyorsan képes lesz ezt később bővíteni.
·    Lényegesen gyorsabb az adat-visszaállítási képesség - beleértve a klónozást, a pillanatfelvételt, a helyi szinkronizált tükrözést, valamint az aszinkron távirányított tükrözést – mindezt kiegészíti addicionális képességéivel.

Az új HP SVSP az adatokat külön kezeli a folyamatmenedzsmenttől. Ez az új architektúra az erőforrás-menedzsmenttől függetlenül skálázható. Ennek eredményeképpen a HP SVSP a hagyományos architektúrákkal szemben nagyobb skálázhatóságot nyújt a felhasználók számára.

A HP StorageWorks SVSP váhatóan 2008. december elejétől lesz elérhető. A HP StorageWorks-ről bővebb Információ az alábbi címen érhető el: www.hp.com/go/StorageWorks.

Kulcsszavak: HPQ virtualizáció

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Protechtor Future Summit: Az AI exponenciálisan fejlődik, amire az emberi agy egyszerűen nincs felkészülve

Két borzasztóan aktuális és forró témáról beszélgettek neves és elismert hazai gondolkodók a Protechtor Future Summit üzleti és tech vezetőknek szóló inspirációs eseménysorozat tavaszi alkalmán. A mások mellett Király Júlia, Dr. Oszkó Péter vagy Dr. Tilesch György MI-szakértő nevével fémjelzett panelbeszélgetéseken a szakértők egyrészt a mesterséges intelligencia társadalmi igazságoságra és kultúrára gyakorolt hatását, másrészt az örök élet és a biológiai óra visszafordíthatóságának kérdését vizsgálták.

2024. május 15. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38