LG Wink – új mobiltelefoncsalád a Z-generáció tagjainak

forrás Prim Online, 2010. augusztus 12. 18:21

Az LG Electronics a napokban jelentette be az LG Wink - az élénk színekben pompázó, teljes érintőképernyős - mobiltelefon-szériájának megjelenését. A készülékek megalkotásakor a kiemelkedő megjelenést és a sokrétű kapcsolattartási lehetőséget kereső Z-generációs fiatal mobilfogyasztók egyedi életstílusát tartották szem előtt.

Az LG Wink sorozat három teljes érintőképernyős készüléket foglal magában: A Wink T300, a Wink Style T310 és a Wink 3G T320 egyaránt megfelelnek a fiatalabb, illetve az érintőképernyős telefonokkal először ismerkedő felhasználók igényeinek. Ezekre az igényekre szabott LG Wink sorozat egyszerűsített szöveges üzenetküldő funkciókat, fejlett zenei alkalmazásokat, bővebb, a közösségi oldalakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat, valamint testreszabható felhasználóbarát kezelőfelület nyújt. A készülék neve a kacsintásra, a közeli barátok közötti meghitt kommunikációra utal, hiszen az LG Wink sorozatot elsősorban a fiatal mobilhasználóknak tervezték, akik előszeretettel fejezik ki magukat egyedi stílusban, akár telefonon, vagy a közösségi oldalakon. Ők a Z-generáció, az elnevezés pedig a fejlett nyugati társadalmak 1990-es évek eleje és 2010 között született fiatalokat foglalja magába.

A Wink telefonok mindegyike könnyen kezelhető virtuális QWERTY billentyűzetet kínál, így a fizikai billentyűzet nélkülözésével egyszerűbbé válik a szöveges üzenetküldés. A billentyűzet váltható az álló, illetve fekvő nézet között, ami még kényelmesebbé teszi az SMS-írást.

Az LG Wink sorozattal egyszerűbb és szórakoztatóbb a közösségi kapcsolattartás, hiszen kezelőfelületét éppen erre a tevékenységre optimalizálták. A felhasználók emellett azonnali üzeneteken keresztül tarthatják a kapcsolatot barátaikkal, további könnyítés még, hogy az e-mail üzenetek témakörökbe szervezve jeleníthetők meg. Az LG Wink sorozat 3,5 mm-es jack fülhallgató kimenetet, FM-rádiót és microSD kártyát is kapott, így a zenehallgatás terén sem kell kompromisszumot kötnünk. Ha mindehhez hozzávesszük az elegáns, kéttónusú megjelenést és az izgalmas, rajzfilmszerű kezelőfelületet, az LG Wink sorozat egyértelműen kiemelkedik a teljes érintőképernyős mobilok mezőnyéből.

LG Wink T300
A tökéletesen tenyérbe simuló LG Wink T300 a sorozat legkompaktabb telefonja, és egyben bizonyíték arra, hogy nem minden érintőképernyős telefon néz ki ugyanúgy. A kompakt kialakítású LG Wink könnyedén zsebbe csúsztatható, ugyanakkor mégis nagy, 2,4 inches kijelzővel büszkélkedhet.

LG Wink Style T310
A 2,8 inches LCD-kijelzővel felszerelt, merész vonalvezetésű LG Wink Style T310 a sorozat legtrendibb tagja. Többféle színben választható, a karakteres előlap pedig a piacon elérhető egyik legegyedibb teljes érintőképernyős telefonná teszi. A telefon színes kombinációs lehetőségei pontosan találkoznak az ifjú mobilgeneráció önkifejezési igényeivel.

LG Wink 3G T320
Az LG Wink 3G T320 gyorsabb kapcsolatot és adatátvitelt tesz lehetővé, hogy a felhasználók mindig csak egy karnyújtásnyira legyenek barátaiktól és családtagjaiktól. Fejlett e-mail funkciója a push kézbesítési technológia legújabb vívmányaira épül, így azonnal figyelmezteti a felhasználót, ha bármelyik e-mail címére üzenet érkezik. Az LG Wink 3G T320 tökéletes választás a Z-generáció mellett a digitális világ aktív felhasználói számára is, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a megjelenés és a hálózati csatlakoztathatóság terén.

Az LG Wink sorozat a negyedik negyedévtől érhető el hazákban. Az LG Wink mobiltelefoncsalád Európa többi országában Cookie néven kerül forgalomba.
 

Kulcsszavak: mobiltelefon LG

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50