A BTel veszi át az EnterNet ADSL-üzletágának túlnyomó részét

forrás Prim Online, 2011. november 16. 14:02

Decembertől, az EnterNet által kiírt tender eredményének megfelelően, a Business Telecom Zrt. (BTel) veszi át az EnterNet 2001 Kft. ADSL-üzletágának legnagyobb részét. Az EnterNet, amellett, hogy továbbra is jelen lesz a lakossági piacon, bővíti és átstrukturálja tevékenységi körét, amelynek immár jelentős részét képezi a vállalati megoldások biztosítása, a kis- és középvállalkozások teljes körű kiszolgálása.

2011. szeptember utolsó napjaiban zárult le a tender, amelynek során az EnterNet 2001 Kft. ADSL-üzletágából több mint 16 000 ügyfél kiszolgálása kerül át egy új szolgáltatóhoz. A távközlési szektor jelentős érdeklődése mellett megtartott meghívásos pályázaton a több résztvevőtől beérkezett versenyző ajánlatok közül a BTel adta a legelőnyösebbet, ahol a vételáron kívül a kiszolgálás minősége, az eddigi és jövőbeli műszaki fejlesztések, azok lehetőségei mellett számos más, az ügyfeleket érintő szempont szólt a nyertes mellett.
 
A BTel a most végrehajtott piaci akvizíció értelmében átveszi az EnterNet ADSL, IPTV és az ezekhez a szolgáltatásokhoz kapcsolódó telefonos üzletágának jelentős részét; ügyfélkörét ezzel decembertől összesen tízezer feletti új, üzleti és lakossági előfizetővel növelheti a kecskeméti székhelyű távközlési szolgáltató. 
 
Az EnterNet jelenlegi ügyfeleinek a december 1-től megvalósuló szolgáltatóváltással kapcsolatban bejelentkezési vagy egyéb eljárási teendője nincs. A jelenleg igénybe vett szolgáltatások tarifái változatlanok maradnak; a BTel által csomagban kínált szolgáltatásokra történő előfizetés révén csomagtól függően mérsékelhetők. Az érdeklődők december 1-ét megelőzően az EnterNet ügyfélszolgálatát vagy honlapját kereshetik fel további információért; ezt követően a továbbiakban a BTel lép kapcsolatba új ügyfeleivel.
Kulcsszavak: EnterNet BTel

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50