PayPal-en keresztül is fizethetünk virágküldésért

forrás Prim Online, 2012. március 8. 09:41

Márciustól már virágcsokorért is fizethetnek PayPal segítségével a megrendelők a világ vezető virágküldő szolgálatánál, a Magyarországon is piacvezető Fleurop-nál. Az online pénzügyi szolgáltató a múlt héten indította új szolgáltatói fizetőrendszerét, amelyhez Magyarországon egyik elsőként vállalatként a Fleurop Magyarország csatlakozott.

Halom Borbála, a vállalat ügyvezetője szerint egy piacvezető cég ma már nem teheti meg, hogy ne legyen a palettáján megbízható online fizetési mód. „A PayPal bevezetésével már nincs olyan fizetési lehetőség, amire ne lennénk felkészülve. A webshopunkban lehet fizetni bankkártyával, átutalással, postai csekken és immár PayPal segítségével is. Mivel cégünk a világ minden tájára szállít csokrokat, így mindenképpen több megrendelésre számítunk a jövőben, és bízunk benne, hogy egyre több magyarországi vásárlónk választja majd ezt a kényelmes, gyors és megbízható fizetési módot” – mondta el az ügyvezető.

A Fleurop magyarországi hálózatában mintegy 110 együttműködő virágüzlet teljesíti a virágrendelések elkészítését, és kézbesítését. A vásárlók több mint 100 csokorból, és különleges ajándékokból álló kínálatból választhatnak és küldhetnek szeretteiknek meglepetést. A Fleurop Magyarország területén hétköznapokon akár 3 órás kézbesítést is vállal. A csatlakozás lehetővé teszi a Fleurop számára, hogy könnyedén elérhesse a világ 106 millió aktív PayPal felhasználóját, 109 országban és 25 valutában.
 

Kulcsszavak: onlineszolg PayPal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50