Akár a 150 napot is elérheti egyetlen feltöltéssel az új Evolve strapatelefon

forrás Prim Online, 2012. június 11. 19:53

Az EVOLVE olyan új strapatelefont dobott piacra Gladiator néven, amely egyedülállóan hosszú üzemidőt biztosít használójának. A készülékkel akár két napot is beszélhetünk folyamatosan, miközben rendelkezik a strapatelefonoktól elvárható funkciókkal és ellenállósággal.

Az EVOLVE Gladiator 3600 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely egy feltöltéssel egyedülállóan hosszú üzemidőt biztosít. A telefon készenléti ideje 3.600 óra, használat közben pedig akár 2.700 percet is kibír.

Az EVOLVE többi strapatelefonjához hasonlóan a Gladiator extrém környezetben is jó szolgálatot tesz, mivel víz, -por és ütésálló, továbbá ellenáll a durva szennyeződéseknek. Ennek alátámasztására a készülék rendelkezik az IP68-es szabvánnyal, amely azt írja elő, hogy a készülék belsejébe sem víz, sem por nem kerülhet, a telefon akkor sem megy tönkre, ha tartósan víz alá kerül. A kimagaslóan ellenálló szilárd gumiborítás biztosítja hogy az EVOLVE Gladiátort használhatjuk magas páratartalmú környezetben, rekkenő hőségben vagy akár dermesztő hidegben is.

A készülék fejlesztői a kijelző tartósságára is figyeltek, így az kétrétegű edzett üveggel rendelkezik, amely fokozottan karc,- és nyomásálló. Ezen kívül rendelkezik egy beépített, nagy erejű LED lámpával is, amely a telefon oldalán található külön gombbal irányítható.

 



 

Kulcsszavak: Evovle mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36