Bulizz kényelmesen az EFOTT-on is!

Fesztiválkártya a hallgatók buliján

Czipperer Dia, 2012. július 4. 14:57

 

A szervezők idén úgy döntöttek, az EFOTT-ról is száműzik a készpénzt, beállva a sorba mindenhol TakarékPont Kártyával lehet majd vásárolni.

 

A kártya használata nagyon egyszerű: az adott fizetőhelynél egy kijelzőhöz érintjük, és már végbe is megy a vásárlás - csupán néhány másodperc alatt. Nem kell azon aggódni, hogy kiszóródik zsebünkből az apró fizetés közben, vagy hogy rosszul adnak vissza, hiszen a tranzakcióról bizonylatot is kapunk, amely segítségével nyomon követhetjük, hogy áll az egyenlegünk.


 

Kártyát bárki, bármikor vehet a helyszínen kihelyezett TakarékPontoknál: ennek betétdíja 500 forint. A vásárlást igazoló bizonylatot érdemes elrakni, mert ezen található a kártyaszám. 1 forint egyenlő 1 tp-vel (vagyis takarékponttal), tehát az átszámítás nem túl bonyolult - viszont a fesztiválon minden ilyen formában van „beárazva”. Kártyánkra bármikor tölthetünk pénzt a helyszínen készpénz formájában, amely ingyenes, viszont ha a rendezvény ideje alatt le szeretnénk venni pénzünket, 10% kényelmi költséget számolnak fel.

 

A szervezők mindenkinek kedveskedni szerettek volna, így nem csak azoknak, akik előzetesen TakarékPont Gyorsítás számlát igényeltek, és ezzel kedvezményesen juthattak hétvégi jegyhez. A fesztiválon megváltott kártyákat július 31.-ig bárki visszaviheti a 420 takarékpont fiók egyikébe, és visszakapja a kártyabérleti díjat, valamint 1000 forintot.

 

 

Megéri fesztiválkártyával bulizni! További részleteket a TakarékPont oldalán találsz.

 

Forrás: efott.hu

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50