Megújult számlás tarifaportfólió és új extra szolgáltatások a Telenornál

forrás Prim Online, 2012. szeptember 9. 14:31

Ősztől új számlás tarifacsomagokat kínál lakossági előfizetőinek a Telenor. A korábbinál szélesebb portfóliót az ügyfelek folyamatosan változó mobilhasználati szokásait figyelembe véve alakították ki. Így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb csomagot.

Az átalakult portfólióban három tarifacsalád tizennyolc csomagja között válogathatnak az előfizetők. A népszerű Okostarifák helyébe lépő hatféle Smarttarifát azok számára kínálja a Telenor, akik mobilkészülékükön egyaránt telefonálnak és interneteznek. A 100 százalékban lebeszélhető havidíjú Smarttarifákat kedvező hálózaton belüli és kívüli percdíjak jellemzik, belföldön korlátlan Facebook használatot tesznek lehetővé, emellett a korábban elérhető csomagokhoz képest nagyobb multimédia keretet foglalnak magukba. Ráadásul a Smarttarifa 3, 4, 5 és 6 választásakor az előfizetők belföldön korlátlanul böngészhetnek, e-mailezhetnek és vehetik igénybe a navigáció funkciót. Miután a havidíjon felüli percdíj és az SMS-ek díja megegyezik, a Smarttarifák választása esetén az ügyfelek rendkívül könnyen tudják követni költségeiket.

Egyre több előfizető használja mobilját a nagyobb mennyiségű adatkeretet igénylő tartalomfogyasztásra. A Telenor számukra alakította ki új, Smarttarifa Extra csomagjait, melyek mindegyike nagyobb adatmennyiséget foglal magában. A tarifacsomagok mellé plusz, innovatív tartalomszolgáltatás is jár. Az ügyfelek ugyanis a Smarttarifa Extrába építve belföldön külön havidíj nélkül férhetnek hozzá a Deezer 18 milliós zenei adatbázisához, sőt az év végéig a zenehallgatás során generált adatforgalom is díjmentes belföldön. A Deezeren keresztül elérhető zene mobiltelefonon, táblagépen, számítógépen online vagy akár offline is hallgatható.
 
A Smarttarifa Extra 5 és 6 elnevezésű csomagok mellé kiegészítő szolgáltatást is kínál a Telenor. Az új Adatmegosztó szolgáltatás keretében 590 forintos havidíjért a főkártya mellé társ SIM kártyát kapnak az ügyfelek. A főkártya tarifájában foglalt adatkeret így a mobiltelefonon kívül más eszközökön, modemen, tableten vagy laptopon is használható.
 
Új portfóliója kialakításakor azokra is gondolt a szolgáltató, akik készülékükről csak telefonálnak. A korábbi Alaptarifákat váltó Klasszik tarifacsalád hat csomagja belföldön száz százalékban lebeszélhető havidíjat és alacsony belföldi percdíjakat kínál. A Klasszik díjcsomagok előfizetői a Klikk szolgáltatás megrendelésével a mobilinternet nyújtotta előnyöket is kipróbálhatják, az első három hónapban havidíjmentesen, a negyedik hónaptól 999 Ft-os havidíjért.
 
A megújult tarifacsomagok mellé kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással kedvező áron androidos okostelefonokat is kínál a szolgáltató. A Telenor új, sajátmárkás készülékei közül az erős és megbízható Telenor OneTouch S Smarttarifa 4 csomaggal, míg a letisztult formavilágú Telenor OneTouch C Smarttarifa 2-vel vásárolható meg 0 forintért. A Sony Xperia család zászlóshajója, az ion Smarttarifa Extra 6 csomagban 0 forintért vihető el. A Sony Xperia sola Smarttarifa 5-tel, az Xperia tipo pedig Smarttarifa 3-mal szintén 0 forintért vásárolható meg a Telenornál.  
Kulcsszavak: mobilszolg Telenor-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50