A Google Plus válasza a Facebook Connect-re

Czipperer Dia, 2013. február 27. 14:32

A népszerű közösségi oldal, a Facebook egyre több oldalon teszi lehetővé, hogy bejelentkezzünk FB-fiókunkkal. Bár a válaszra várni kellett, azonban ami késik, nem múlik: a Google Plus tegnap több site-on is elérhetővé tette ezt az opciót.

Google Plus Sign-In-nek köszönhetően mostantól G+ fiókunkkal is beléphetünk egyes oldalakra, de Gmail, YouTube vagy egyéb más Google accountunkat is használhatjuk. A Google-fiókokkal való bejelentkezés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyes mobilalkalmazásokat akár egy kattintással telepítsenek, és ezek kezeléséhez is biztosít felületet.

 
Seth Sternberg, a Google Plus fejlesztési igazgatója blogjában közzétette, mely oldalakon érhető el jelenleg a Google Plus-os bejelentkezés. Ezek a következők: Banjo, Beautylish, Fancy, Fitbit, Flixster, The Guardian, OpenTable, Shazam, TuneIn, USA Today.
 
A blogban egy, feltehetően a Facebookra való utalást is találunk, amelyben azt ígéri, hogy Google Plus nem hagyja az alkalmazásokat automatikusan frissíteni, és ezek ott tűnnek majd fel, ahol valóban relevánsak. Annyit már most megígért a felhasználóknak, hogy egyszerű és biztonságos lesz.
 

Forrás. Allfacebook.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50