A Samsung és Getty Images egyesíti szakértelmét

Czipperer Dia, 2014. január 30. 15:37

A Samsung a világ egyik leghíresebb, a Getty Images képügynökséggel lépett szövegségre. Az együttműködés célja, hogy az emberek a világ minden táján megosszák saját, egyedi történeteiket másokkal.

A Samsung és a Getty Images egyesítik szakértelmüket együttműködésük révén, amellyel kitárul a világ az NX fényképezőgépet használók előtt, hiszen a a Getty platformján keresztül világszerte megoszthatják képeiket másokkal. Egyelőre azonban még kicsit messzebbről indul a kezdeményezés. 

 

Az első lépés egy képtár létrehozása volt "Samsung Collection" néven. Az itt található képeket az ügynökség fotósai készítették Samsung SMART Camera NX készülékkel. Ám ez még csak a jégyhegy csúcsa, a jövőben ugyanis az NX felhasználókat is szeretnék bevonni a gyűjtemény bővítésébe, vagyis ők is feltölthetik majd saját fotóikat a galériába. 

 

 

A Getty Images erős helyzetben van a hírügynökségi fotók területén, így lehet, hogy a jövőben az NX kamera tulajdonosai, ha megörökítenek egy jó pillanatot, illusztrációt, saját képeikkel találkoznak majd az újságcikkekben, hírportálokon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás