A Samsung és Getty Images egyesíti szakértelmét

Czipperer Dia, 2014. január 30. 15:37

A Samsung a világ egyik leghíresebb, a Getty Images képügynökséggel lépett szövegségre. Az együttműködés célja, hogy az emberek a világ minden táján megosszák saját, egyedi történeteiket másokkal.

A Samsung és a Getty Images egyesítik szakértelmüket együttműködésük révén, amellyel kitárul a világ az NX fényképezőgépet használók előtt, hiszen a a Getty platformján keresztül világszerte megoszthatják képeiket másokkal. Egyelőre azonban még kicsit messzebbről indul a kezdeményezés. 

 

Az első lépés egy képtár létrehozása volt "Samsung Collection" néven. Az itt található képeket az ügynökség fotósai készítették Samsung SMART Camera NX készülékkel. Ám ez még csak a jégyhegy csúcsa, a jövőben ugyanis az NX felhasználókat is szeretnék bevonni a gyűjtemény bővítésébe, vagyis ők is feltölthetik majd saját fotóikat a galériába. 

 

 

A Getty Images erős helyzetben van a hírügynökségi fotók területén, így lehet, hogy a jövőben az NX kamera tulajdonosai, ha megörökítenek egy jó pillanatot, illusztrációt, saját képeikkel találkoznak majd az újságcikkekben, hírportálokon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30