Google tudásbázis Budapesten reklámszakemberek, vállalkozások, startupok és diákok képzésére

MTI Sajtóadatbank, 2014. február 25. 09:02

A közép-kelet-európai régióban elsőként Budapesten létesített reklámszakemberek, vállalkozások, startupok és diákok képzésére oktatóközpontot a Google. A legmodernebb technikával felszerelt Google Ground tudásbázis a nyolcadik kerületben egy felújított épületben kapott otthont.

A Google honlapján található információk szerint központ képzési programjain résztvevő magyarországi vállalkozások, startupok, diákok és reklámszakemberek a hatékony online kommunikáció és marketing Google által kidolgozott egyedi technikáját sajátíthatják el kezdő és haladó szinten. Az épületben egy év alatt 150 ingyenes képzést tartanak, ezeken összesen közel 3000-en vehetnek részt. A tanfolyamon szerzett ismeretekkel látható, mérhető és azonnali, kézzel fogható eredményt generálhatnak vállalataik számára a magyarországi vállalkozások, startupok.
 

Az oktatóközpont nyitva áll az egyetemi hallgatók előtt is. A hallgatók egy elméleti és gyakorlati képzést is magában foglaló gyakornoki program keretében sajátítatja el az online marketing alapfogásait a marketing stratégia tervezésétől kezdve az online kampányok lebonyolításán át egészen a Google AdWords és Google Analytics szolgáltatások leghatékonyabb alkalmazásáig.
 

A képzési programot sikerrel befejező hallgatók Google minősítést kapnak az elsajátított ismeretekről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39