Márciusban érkezik a KitKat frissítés az LG G2-re

forrás: Prím Online, 2014. március 11. 17:43

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy a sokak által várt Android 4.4 KitKat rendszerfrissítés a G2 okostelefonhoz várhatóan márciusban megérkezik Magyarországra is.

„A naprakész szoftverfrissítés csak egy a számos eszköz közül, amellyel az LG a felhasználói élmény folyamatos fejlesztésére törekszik — nyilatkozta Kenneth Ji, az LG Electronics Magyar Kft. mobilkommunikációs részlegének igazgatója. — A G2 okostelefonhoz érkező rendszerfrissítés a mindennapi használatot javító új funkciók mellett a mobilfelhasználói élményt átfogóan fejlesztő optimalizálásokat is tartalmaz. Bízunk benne, hogy magyarországi ügyfeleink örömmel fogadják majd a frissítőcsomag különleges előnyeit.”

 


Az energiahatékonyabb zenelejátszás mellett a G2 a frissítést követően az energiatakarékos helymeghatározó üzemmódot is támogatja, amely hosszabb üzemidőt és nagyobb kényelmet biztosít. A legújabb Android rendszer érezhetően gyorsabb is: a G2-ön az eddiginél 17 százalékkal gyorsabban futnak az alkalmazások, a Chromium motornak köszönhetően pedig — belső méréseink szerint — a webböngészés is gyorsabbá vált. Új funkcióval is bővült a szolgáltatások sora, a Google Cloud Printer segítségével egyszerűen nyomtathatók dokumentumok Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

 

A frissítőcsomag a G Pad 8.3 készülékhez 2014 második negyedévének elején, az LG G Flexhez pedig szintén ebben a negyedévben, valamivel később érkezik. A változó piaci és szolgáltatói követelmények miatt a kiadás pontos dátuma változhat, minderről hamarosan részletesebb tájékoztatás várható. 
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39