Business Superbrands díjas a T-Systems Magyarország

forrás: Prím Online, 2014. március 25. 12:10

Idén hetedszer ítélték oda a Business Superbrands díjakat, melyet most a T-Systems Magyarország Zrt. érdemelt ki. A program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, olyan magyarországi cégeket, márkákat, melyek elsősorban vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója így fogalmazott a díjjal kapcsolatban: A Business Superbrands 2014 védjegy komoly elismerés a T-Systems Magyarország életében. Visszaigazolja azt a következetes munkát, amelynek révén az elmúlt években a T-Systems Magyarország hazánk vezető infokommunikációs szolgáltatójává, a nagyvállalatok és az állami szféra első számú transzformációs partnerévé vált.”

 

Hozzátette azt is, hogy ez a  cím is megerősíti őket abban, hogy a mintegy másfél éve lezárult, több éves, stratégiai cégegyesítési folyamat, valamint a még inkább ügyfélközpontú működési reform eredményeként magyarországi és régiós szinten is erős márkát sikerült létrehozniuk.

 

A 14 tagú bizottság minden évben a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével dönt arról, hogy az üzleti élet mely kiválóságai viselhetik a Business Superbrands védjegyet. Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez. A döntőbizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07