PS3-on és PS4-en is elérhető a fuso

forrás: Prím Online, 2014. április 8. 10:08

Magyarországon elsőként a fuso jelent meg a PS3 és PS4 konzolok platformján, mint SVOD (előfizetéses digitális videótár) szolgáltató. Segítségével a felhasználók egyéni igényeiknek megfelelően személyre szabott gyakorisággal nézhetnek különböző videós tartalmakat, olvashatnak híreket, amint azok a rendszerben elérhetővé válnak.

A szolgáltatás korábban sikeresen debütált a Sony 2012-2013-as okos TV készülékein, BD lejátszóin, valamint a 2009-től gyártott BRAVIA modelleken. A fuso által támogatott eszközök száma az elmúlt időszakban folyamatosan növekedett, mostantól pedig Magyarországon már a Sony PlayStation3 és PlayStation4 konzolokon is elérhető, így a hazai előfizetők már ezen a platformon is élvezhetik az igazi mozifilmek, sorozatok és egyéb műsorok széleskörű kínálatát. Ez az első SVOD (havi előfizetéses) szolgáltatás, mely itthon konzolon is hozzáférhető.

 

 

Sándor Csaba, a Sony magyarországi fiókjának PlayStation üzletág vezetője kiemelte, hogy a szolgáltatás azok számára hasznos, akik nem csak játszani szeretnének a konzoljukon. A kínálat folyamatosan növekszik, ráadásul ez az első ilyen jellegű szolgáltatás a konzolok világában itthon, így nagy reményeket fűznek ehhez az együttműködéshez.

 

                                                                                                                                                   

A támogatott eszközökön felül a videók kínálata is folyamatosan bővül. Jelenleg több mint 40 online csatorna áll a felhasználók rendelkezésére. Az ingyenes fuso Free szolgáltatással összesen mintegy kétmillió videótartalom érhető el. A fuso Premiummal pedig – kevesebbért, mint egy mozijegy ára – több mint 1200 órányi mozifilmet és sorozatot élvezhetnek az előfizetők  a legnagyobb hollywoody studiók kínálatából. A kínálatban olyan sikerfilmek is elérhetőek, mint pl. a THOR: Sötét világ; Jégvarázs (2014.04.09-től) vagy az Alkonyat – Hajnalhasadás 1-2. rész Az év végére a tervek szerint a megtekinthető tartalmak mennyisége eléri majd a 3000 órát. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Fujitsu új megoldása megfizethető áron nyújt all-flash adattárolást

A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S3 all-flash tömbjei és ETERNUS DX S5 hibrid tárolórendszerei kibővített és megújult kínálatát. A digitalizáció új paradigmáinak támogatására fejlesztett, új generációs tárolórendszerek optimalizált teljesítménnyel kezelik a digitális korszakra jellemző adattömeg-növekedést, folyamatosan rendelkezésre álló alkalmazásokat és komplex munkaterhelést, miközben kimagasló adattárolási hatékonysággal tartják alacsony szinten a költségeket. 

2019. november 12. 18:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás