IAITAM ACE konferencia Budapesten

forrás: Prím Online, 2014. április 14. 10:01

Május 26. és 28. között tartják hazánkban az első éves európai IAITAM ACE konferenciát, amelyen számos IT szakember jelen lesz, hogy megvitassák a legújabb IT eszközgazdálkodási trendeket.

Az International Association of Information Technology Asset Managers, röviden IAITAM egyének és szervezetek számára létrehozott szakmai szervezet, melyet 2002-ben jegyeztek be hivatalosan. Működését az az igény hívta életre, hogy szükség van egy központi szervezetre, amely foglakozik az IT hardver és szoftver eszközmenedzsment egyre bővülő tudástárával.

 

A szervezet konferenciát szervez Budapesten, május 26. és 28. között, ahol a három nap alatt különböző területekről érkező szakemberek vitatják majd meg a legújabb IT eszközmenedzsment trendeket, és annak hatásait az üzleti tevékenységekre és a jövedelmezőségre. Jelen lesznek többek között pénzügyi, biztonsági, beszerzési, műszaki vezetők, valamint számos informatikai szakember is.

 

Miért érdemes részt venni a rendezvényen?

 

— Amerikai, kínai, indiai piac felé érdeklődő IT szakemberek tudnak találkozni Magyarországról és környékéről megfelelő potenciális partnerekkel

— Egy év tagság jár a szervezetben

— A résztvevők meghívót kapnak a Las Vegas-i eseményre is

— Tanulási és networking lehetőség

— Software minősítési tanúsítványt kaphatnak

 

 

 

A programról bővebben angolul a csatolt anyagban olvashatnak: IAITAM2014EuropeanACE_ScheduleAtAGlance.pdf, az eseményre regisztrálni pedig a hivatalos oldalon lehet.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB megerősíti vezető szerepét a következő generációs MI-alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 16:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40