Az Eaton virtualizációs fejlesztésekkel készül 2014-ben

A tervekről a 2014-es VMware vForumon számolnak be

forrás: Prím Online, 2014. május 5. 14:23

A globális energiagazdálkodási vállalalat, az Eaton bejelentette, részvételét a 2014-es VMware vForum sorozatán, melyet április és július között  az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) több nagyvárosában is megrendeznek.

A rendezvényeken az Eaton a VMware  techológiai partnereként információt nyújt a látogatók számára a modern IT környezetekhez fejlesztett áramellátási infrastruktúra megoldásokról. A megoldások felölelik az IT rackeket, szünetmentes berendezéseket, és hatékony áramelosztási termékeket, melyek integrálhatóak a vezető virtualizációs platformokkal.

 

Az Eaton által bemutatott Intelligent Power szoftver által a felhasználók számára lehetőség nyílik a virtualizált környezetekben az üzleti folytonosság és adatintegritás fenntartására a VMware virtuálisgép-menedzsment rendszerével, a vCenterrel történő zökkenőmentes integráció által.

 

Mind több és több adatmennyiség kerül a felhőbe, legyen az privát, nyilvános vagy hibrid. Az Intelligent Power szoftver használatával a felhőmegoldások áramellátás-menedzsmentje kibővül az IT eszközök távoli vezérelhetőségével, valamint a virtualizációs irányítópulton keresztül számos létfontosságú funkció elérésével. Mindezek minimálisra csökkentik az állásidőt, a virtuális gépek automatikus migrálása az áramellátásbeli gondokkal érintett területről a felhőbe vagy más, a problémák által nem érintett szerverekre  hosszabb áramellátási probléma esetén is garantálják az adatvesztés nélküli biztonságos leállítást.

 

Az Eaton Intelligent Power Manager szoftver legújabb verziója még több rugalmasságot biztosít a kis és közepes adatközpontok és szerverszobák számára, ez az első olyan szoftvermegoldás, amely a VMware új webes kliensébe közvetlenül integrált. Az IT managerek előre meghatározhatják a teljesítményfelvételi határértékeket minden szervernél áramellátási problémák esetére a hosszabb áthidalási idő biztosításához.

 

A vállalat olyan partnerekkel dolgozik szorosan együtt, mint a Cisco, NetApp és VMware, hogy az Eaton szünetmentes megoldásai (UPS) és áramelosztási megoldásai (ePDU) tökéletesen illeszkedjenek a egységes infrastruktúrához, olyan platformokba integrálhatóan, mint a Cisco Unified Computing System szervermenedzsment, különböző hálózati eszközök,  NetApp adattárolási eszközök és VMware szoftverek.

 

“A virtualizált környezetekhez való alkalmazkodás és az egységes infrastruktúra széles körben terjed az IT piacon és a VMware vForum kiváló lehetőséget biztosít számunkra, hogy bemutassuk a legújabb termékek támogatása érdekében végzett kulcsfontosságú fejlesztéseinket" – nyilatkozta Cyrille Brisson, az Eaton Power Quality üzletágának EMEA régióvezetője.

 

A tavalyi év folyamán a San Franciscoban rendezett VMworldön az Eaton bizonyította az virtualizált környezetek energiamenedzsmentjében szerzett vezető pozícióját, elnyerve a “Best of VMWorld 2013” díjat Intelligent Power Manager szoftverével a Virtualizációs Menedzsment kategóriában. Ezen kívül a szoftver elnyerte a Best of Show elismerést, maga mögé utasítva a rendezvényen bemutatott több mint 200 pályázó160 termékét. A “Best of VMworld 2013” díj a szervervirtualizáció, a számítási felhő és a végfelhasználói IT piac. leginnovatívabb és legkiválóbb teljesítményű termékeket illeti meg.

  

Az Eaton az alábbi VMworld vForum 2014 helyszínein vesz részt:

 

Május 15., Stockholm, Svédország

Május 20., Rijad, Szaúd-Arábia        

Június 3., Darmstadt, Németország 

Június 4., Oslo, Norvégia

Június 5., Párizs, Franciaország

Június 5., Milánó, Olaszország         

Június 10., Róma, Olaszország       

Június 10., Dubai, Egyesült Arab Emirátusok

Június 10., Johannesburg, Dél-Afrikai Köztársaság

Június 11., London, Egyesült Királyság

Július 8., Manchester, Egyesült Királyság

Július 8., Nairobi, Kenya  

 

Képek: interempresas.net; csc.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Akkumulátorok újrahasznosításával járul hozzá a fenntartható közlekedéshez a TIER és a Remondis

A világ vezető mikromobilitási szolgáltatója, a TIER és a vezető újrahasznosítási szakértő, kommunális- és vízszolgáltató, a Remondis együtt tesznek a nyersanyagtakarékosság és a körforgásos gazdaság kialakításáért. A Remondis 16 európai országban, köztük Magyarországon is felel majd a több mint 160.000 TIER e-roller, elektromos kerékpár és e-moped elhasznált lítium-ion akkumulátorainak megfelelő kezeléséért. 

2022. július 4. 14:17

Az ABB E-mobility megnyitotta eddigi legnagyobb DC villámtöltőket gyártó üzemét

Az ABB E-mobility a toscanai Valdarnóban megnyitotta a vállalat eddigi legnagyobb, DC villámtöltőket gyártó üzemét, az E-mobility Centre of Excellence-t, s ezzel megerősítette globális vezető pozícióját az elektromos járművek (EV-k) töltési megoldásai terén.  

2022. július 4. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24