Legfrissebb BKK járatinfók mobilon

forrás: Prím Online, 2014. május 14. 16:02

Okostelefonra költözik a BKK Info. A legfrissebb járatinformációkat mostantól percre készen megkaphatják okostelefonra vagy táblagépre azok, akik letöltik az alkalmazást Android vagy iOS készülékükre.

A legfrissebb járatinformációkról tájékoztat a BKK új, ingyenes BKK Info alkalmazása, mely a hivatalos oldalról letölthető Android vagy iOS operációs rendszerre.

 

Az alkalmazás telepítése után bármikor kéznél lesznek a legfrissebb közlekedési információk: a telefonon automatikusan megjelenő értesítésből azonnal meg lehet tudni, ha a használni kívánt járat forgalmában változás vagy zavar történik, ezért az módosított útvonalon közlekedik vagy például pótlóbusz jár helyette. Az applikáció regisztráció és beállítás után a kiválasztott járatok zavarairól, változásairól értesítést is megjelenít a telefonon. 

 

 

A BKK honlapján az alábbiakat olvashatjuk az alkalmazással kapcsolatban: a fejlesztés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tavaly május óta működő népszerű, naprakész közösségi közlekedési információkat nyújtó szolgáltatásának egyik legfontosabb mérföldköve, hiszen segítségével valóban azonnal értesülhetnek ügyfeleink az általuk használt kedvenc járatok esetleges forgalmi változásáról, zavaráról, útvonal-módosulásáról vagy – hévek, metrók és villamosok esetén – autóbuszos pótlásáról. A szolgáltatás eddig mobilkészülékeken csak az internetes böngészőből volt elérhető, azonban az applikáció használatával most már gyorsabban, kényelmesebben értesülhetnek ügyfeleink az aktuális tömegközlekedési hírekről.

 

Jó hír, hogy a BKK Info alkalmazás webes felületén elérhető funkciók a mobilváltozatban is megtalálhatók. A tervek között szerepel az is, hogy a jövőben a közúti információkat is megjelenítik, és az alternatív, terelőutakat is feltüntetik, valamint az útvonaltervezés is szerepel majd.

 

A BBK tájékoztatása szerint Windows platformra is elérhetővé szeretnék tenni az appot: már folynak a munkálatok ezen a téren.

 

Forrás: BKK

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így uralja jelenleg az energetikai átállás a közüzemi ágazat mindennapjait!

Az év elején az energiaárak csökkenése mellett a közüzemi ágazat vezetőinek figyelme határozottan az energiaátalakítás üzleti kérdéseire irányult. Emellett az is előtérbe került, hogy miként tudják megvalósítani a COP28 klímakonferencián tett ígéreteket. 

2024. március 2. 16:20

Új vezérigazgató került az Antenna Hungária élére

Az Antenna Hungária Zrt. (AH) vezérigazgatói pozícióját március elsejétől Papp-Gerlei Gyöngyvér korábbi vezérigazgató-helyettes veszi át Blénessy Lászlótól – közölte az AH anyavállalata, a 4iG távközlési és informatikai társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

2024. március 2. 14:58

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. március 2. 13:39

Idén is a BÉT Legek között az OXO Technologies Holding

Idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiac kiemelkedő szereplőit és szolgáltatóit elismerő rendezvényét, a BÉT Legek 2023 díjátadó gálát. Az eseményen az OXO Technologies Holding Nyrt. ezúttal a „BÉT Xtend különdíjban” részesült.

2024. március 2. 12:23

Vezető amerikai egyetemet győzött le a Corvinus

A kaliforniai Berkeley Egyetem csapatát is megelőzve lettek bronzérmesek a Corvinus hallgatói Los Angelesben egy nemzetközi üzleti versenyen február közepén.

2024. március 2. 10:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30