Legfrissebb BKK járatinfók mobilon

forrás: Prím Online, 2014. május 14. 16:02

Okostelefonra költözik a BKK Info. A legfrissebb járatinformációkat mostantól percre készen megkaphatják okostelefonra vagy táblagépre azok, akik letöltik az alkalmazást Android vagy iOS készülékükre.

A legfrissebb járatinformációkról tájékoztat a BKK új, ingyenes BKK Info alkalmazása, mely a hivatalos oldalról letölthető Android vagy iOS operációs rendszerre.

 

Az alkalmazás telepítése után bármikor kéznél lesznek a legfrissebb közlekedési információk: a telefonon automatikusan megjelenő értesítésből azonnal meg lehet tudni, ha a használni kívánt járat forgalmában változás vagy zavar történik, ezért az módosított útvonalon közlekedik vagy például pótlóbusz jár helyette. Az applikáció regisztráció és beállítás után a kiválasztott járatok zavarairól, változásairól értesítést is megjelenít a telefonon. 

 

 

A BKK honlapján az alábbiakat olvashatjuk az alkalmazással kapcsolatban: a fejlesztés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tavaly május óta működő népszerű, naprakész közösségi közlekedési információkat nyújtó szolgáltatásának egyik legfontosabb mérföldköve, hiszen segítségével valóban azonnal értesülhetnek ügyfeleink az általuk használt kedvenc járatok esetleges forgalmi változásáról, zavaráról, útvonal-módosulásáról vagy – hévek, metrók és villamosok esetén – autóbuszos pótlásáról. A szolgáltatás eddig mobilkészülékeken csak az internetes böngészőből volt elérhető, azonban az applikáció használatával most már gyorsabban, kényelmesebben értesülhetnek ügyfeleink az aktuális tömegközlekedési hírekről.

 

Jó hír, hogy a BKK Info alkalmazás webes felületén elérhető funkciók a mobilváltozatban is megtalálhatók. A tervek között szerepel az is, hogy a jövőben a közúti információkat is megjelenítik, és az alternatív, terelőutakat is feltüntetik, valamint az útvonaltervezés is szerepel majd.

 

A BBK tájékoztatása szerint Windows platformra is elérhetővé szeretnék tenni az appot: már folynak a munkálatok ezen a téren.

 

Forrás: BKK

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mio autós kamera beépített GPS-szel

A fedélzeti kamerák egyre nagyobb teret hódítanak világszerte, így Magyarországon is. Az Európai Bizottság statisztikája szerint 2018-ban az EU országai közül – a lakosságszám arányában – hazánkban történt a hatodik legtöbb halálos közúti baleset. Így a biztonság növelése különösen fontos minden autós számára. 

2019. július 21. 13:27

Eltűnhet 2040-re a rák és a cukorbetegség?

A világszerte zajló digitális transzformáció minden szektorra, így az egészségügyre is jelentős hatással lesz, amelynek hagyományos szereplői nem biztos, hogy készen állnak a változtatásra, azonban az új belépők és a fogyasztók által használt technológia kikényszeríti azt – derül ki a Deloitte tanulmányából

2019. július 21. 11:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás