Videóüzenet funkciót kapott a Facebook Messenger

Czipperer Dia, 2014. június 16. 15:22

A Facebook frissítette Messenger alkalmazását. A felhasználók ezentúl rövid videóüzenet is küldhetnek a szolgáltatással.

A Facebook Messenger Android és iOS verziója is új funkcióval bővült. A 6.0-ás verzióban már 15 másodperces videóüzenetet is lehet küldeni a barátoknak, ismerősöknek.

 

 

Az újdonságot néhány nappal azután jelentették be, hogy bemutatták a Snapchat kihívó Slingshot alkalmazást, amellyel szintén lehetőség van fotó és videóküldésre. Mielőtt a felhasználók elküldik a képeket, a Snapchathez hasonlóan rajzolhatnak, írhatnak rá.

 

Az applikációt csupán néhány országban tették elérhetővé, ám a Facebook hamar el is távolította, mert – ahogy a szóvivő fogalmazott – véletlenül tették közzé. Még dolgoznak rajta, és hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja.

 

Pár napra rá viszont némileg kárpótolták a felhasználókat az új Messenger applikációval, amely már hivatalosan is elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban is.

 

Forrás: Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az NMHH az Óbudai Egyetemnek is hírközlési labort adományozott

Idén már a harmadik hírközlési labort adta át Karas Monika, az NMHH elnöke október 18-án az Óbudai Egyetemen, a Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karon.

2019. október 19. 15:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás