Videóüzenet funkciót kapott a Facebook Messenger

Czipperer Dia, 2014. június 16. 15:22

A Facebook frissítette Messenger alkalmazását. A felhasználók ezentúl rövid videóüzenet is küldhetnek a szolgáltatással.

A Facebook Messenger Android és iOS verziója is új funkcióval bővült. A 6.0-ás verzióban már 15 másodperces videóüzenetet is lehet küldeni a barátoknak, ismerősöknek.

 

 

Az újdonságot néhány nappal azután jelentették be, hogy bemutatták a Snapchat kihívó Slingshot alkalmazást, amellyel szintén lehetőség van fotó és videóküldésre. Mielőtt a felhasználók elküldik a képeket, a Snapchathez hasonlóan rajzolhatnak, írhatnak rá.

 

Az applikációt csupán néhány országban tették elérhetővé, ám a Facebook hamar el is távolította, mert – ahogy a szóvivő fogalmazott – véletlenül tették közzé. Még dolgoznak rajta, és hamarosan a nagyközönség is kipróbálhatja.

 

Pár napra rá viszont némileg kárpótolták a felhasználókat az új Messenger applikációval, amely már hivatalosan is elérhető a Google Play Áruházban és az App Store-ban is.

 

Forrás: Mashable.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

Gamingben is újat hoz az LG 2020-as OLED CX tévéje

Egyedi funkciókat kínál gamereknek az LG elegáns, 2020-as CX OLED tévészériája, amely a vállalat eddigi legfejlettebb, harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával már a hazai boltokban is elérhető. Az OLED technológia gyors válaszideje mellett az Nvidia G-SYNC támogatás garantálja, hogy a játék mindig tiszta és elmosódásmentes legyen a CX készülékeken. 

2020. május 30. 13:10

A digitális oktatásban segít az Ericsson új programja

A COVID-19 világjárvány a Föld sok országában az oktatási rendszerek működésében is fennakadásokat okozott. Ezt látva az Ericsson az UNESCO Globális Oktatási Koalíciójának keretében elindította Ericsson Educate elnevezésű digitális programját, amely középiskolások és egyetemi hallgatók számára kínál online oktatási anyagokat a digitális készségek és ismeretek javításához. 

2020. május 30. 10:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás