John Chen: egyelőre nincs ajánlat a BlackBerryre

Czipperer Dia, 2014. július 29. 17:08

Az elmúlt időszakban sokan a BlackBerry végnapjait emlegetik, és gyakran hallani olyan pletykákat, hogy vevők is akadnának. A vállalat vezetője szerint azonban ilyenkor nincs szó.

Jobb napokat is élt már meg a BlackBerry, ez nem is kérdéses, ám egyelőre biztosan nem kerül új kezekbe a vállalat. John Chen vezérigazgató a Bloombernek adott interjújában beszélt arról, hogy egyelőre nincs egyetlen ajánlat sem arra vonatkozóan, hogy bárki megvenné a vállalatot. Ahogy fogalmazott: „az emberek szeretnek erről beszélni, de a beszélgetés nem ér fel egy ajánlattal.

 

Chen azt is kifejtette, hogy nincs szándékukban eladni a céget egyhamar, és továbbra is azon dolgoznak majd, hogy újra nyereségessé tegyék.

 


2013-ban a kanadai vállalat háza táján ugyan felmerült a tulajdonosváltás kérdése, de a felvásárlás végül nem valósult meg. A BlackBerry csaknem a Fairfax kezébe került, de a végén mégis úgy döntöttek, nem veszik meg, hanem 1 milliárd dollárt invesztáltak a cégbe.

 

Forrás: Übergizmo.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Oracle-től érkezett az XS Matrix új vezetője

A vállalati szintű, a hozzáférésekhez kapcsolódó kockázatokat felügyelő és licenceket kezelő, saját üzemeltetésű, illetve felhőben is alkalmazható új informatikai szolgáltatást, a TheFence-t piacra vivő XS Matrix csapatát erősíti mostantól Selmeczi János vezető menedzserként (COO). Ebbe a pozícióba az Oracle-től érkezett, ahol az utóbbi időben a magyar pénzügyi és állami szektorra kalibrált szoftver- és felhőmegoldások értékesítésének irányításáért felelt.

2022. szeptember 27. 11:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38