Androidon a legnépszerűbbek a felnőtteknek szóló videók

Farkas Norman, 2014. szeptember 8. 16:48

Kíváncsi vagy, melyik mobil platform felhasználói néznek legtöbbet felnőtteknek szóló videókat a neten, illetve kik időznek a legtöbb ideig egy-egy látogatás alkalmával? A Pornhub friss statisztikájából minden kiderül.

Manapság, az okos mobil eszközök világában nem meglepő, hogy sokan az okostelefonjukon, vagy a táblagépükön néznek felnőtt filmeket pedig kár tagadni, hogy jelenleg is a számítógép, no meg a TV az ideális eszköz erre a célra a nagyobb megjelenítő és az élvezhetőbb hangminőség miatt.

 

Eddig nem nagyon volt infónk arról, hogy az egyes mobil rendszerek (pl. Android, BlackBerry 10, Windows Phone, iOS stb.) felhasználói milyen gyakran néznek pornót készülékeiken, de a Pornhub friss statisztikája többek között ebbe is bepillantást enged.

 

Ami az okostelefonokat illeti, a felnőtt videókkal foglalkozó oldal mérései szerint az Android rendszerű kütyük a legnépszerűbbek (48,24%) a mobilos pornókedvelők körében. A Google platformját az Apple iOS-e követi 40,6 százalékkal, majd a Windows Phone (2,3%) és a BlackBerry (1,81%) következik. Nem teljesen világos miért, de a Portnhub egy külön kategóriába vette a Samsung eszközöket (1,19%), miközben a gyártó legnépszerűbb készülékei Androidot futtatnak.

 

 

Az alant látható kép már a táblagépes látogatások esetében mért rendszermegoszlást mutatja, s egyértelműen az – iOS alapú – iPad vezet a maga 77,38 százalékával. A második helyen az androidos tabletek állnak 21,5 százalékkal, majd a BlackBerry jön (0,6%) és a Windows zárja a sort.

 

 

Most hogy kiderült, az androidosok és az iOS felhasználók néznek mobil eszközeiken pornót a leginkább, már csak az a kérdés, vajon kik bírják a legtovább. :) Erre az alábbi diagram válaszol, melyből kiderül, hogy bár cirka ugyanannyi oldalt tekintenek meg egy látogatás során, mint a konkurens rendszerek használói, egyértelműen a blackberrysek a legpotensebbek, hiszen átlagosan 11 percet és 53 másodpercet töltenek el a felületen.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges repülőgép szállt fel München mellett

2019. november 19-én a világon először repült valós környezetben úgynevezett aeroelasztikusan szabott szárnyakkal rendelkező repülőgép, melyben a szénszálas kompozit széliránya változik a szárny mentén. 

2019. november 21. 18:57

Szárnyal az ipari aukciók világa

Egyre több nagyvállalat dönt úgy, hogy feleslegessé váló ipari eszközeit online aukción értékesíti. A piac legnagyobb hazai szereplője, az Intergavel Kft. idén már 173 internetes árverést szervezett meg, ugyanannyit, mint működésük első tíz évében összesen. Ez pedig nemcsak a berendezésekre licitáló vevőknek jó hír, hanem az újrahasznosítás elvét tekintve a környezetnek is. A cég ügyvezetője az autóipar átalakulásától várja a következő nagy felpezsdülést.

2019. november 21. 17:20

Nőket hív programozni nyitási ösztöndíjával a Wild Code School

A nemzetközi programozó iskola budapesti startolásának alkalmából öt női jelentkezőnek térítésmentes képzést kínál januárban induló webfejlesztő kurzusára. Az iskola nemzetközi szinten több, mint 200,000 eurót szán női ösztöndíjak biztosítására. A kezdeményezés hazai partnerei a SHE.HU női magazin és az Egyenlítő Alapítvány, célja pedig, hogy több nőt vonzanak a jellemzően férfiak dominálta iparágba. 

2019. november 21. 15:53

November 28-tól a magyarországi IKEA áruházakban is elérhetőek lesznek a SYMFONISK hangszórók

Az IKEA és a Sonos közös fejlesztése, a SYMFONISK sorozat Wi-Fi hangszóróval ellátott termékei november 28-tól elérhetőek lesznek a magyar piacon is. Az új SYMFONISK hangszórókat ingyenes Spotify fiókkal is lehet használni. Az IKEA ezzel a termékével újabb lépést tesz az okos és digitális otthonok megteremtése felé.

2019. november 21. 14:26

ZENworks 2020: a sebezhetetlen

Elérhetővé vált a ZENworks 2020 csomag, amellyel a vállalatok hatékonyan felügyelhetik és átfogóan védhetik az infrastruktúrában használt eszközöket. A megújult komponensek segítségével az informatikai szakemberek minden eddiginél egyszerűbben gondoskodhatnak az eszközök felügyeletéről, védelméről és titkosításáról, valamint a konfigurációk és a hibajavítások kezeléséről. A megoldások több olyan új funkciót is tartalmaznak, amelyeket az ügyfelek javasoltak, illetve szavaztak meg az erre a célra létrehozott felületen keresztül.

2019. november 21. 12:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás