Hazánkban is kapható a BlackBerry Z3

Farkas Norman, 2014. szeptember 24. 09:11

Immár hazánkban is elérhető a BlackBerry 5 colos kijelzővel felvértezett okostelefonja, amely viszonylag vonzó áron hozza el a felhasználóknak a gyors és könnyen használható BlackBerry 10 operációs rendszer előnyeit.

Új gyöngyszemmel bővült a hazánkban megvásárolható BlackBerry 10 rendszerű mobilok köre. A kanadai gyártó ugyanis elérhetővé tette Európában az 5 hüvelykes qHD kijelzővel szerelt BlackBerry Z3-at, amely kiemelkedő ár/érték arányának köszönhetően hatalmas sikert aratott a fejlődő piacokon (pl. Indonéziában), melyeken már az év korábbi részében megjelent.

 

 

A régóta várt mobil szeptember 23-tól két év gyártói jótállás mellett, kártyafüggetlenül megvásárolható bruttó 69.990 forintért a BerryBolt webáruházban, illetve 90 forinttal olcsóbban az eMAG webshopban is szert tehetünk rá. (Utóbbi oldalon a cikk írásakor nem volt raktáron a készülék, de valószínűleg nem kell sokáig várni a készletek feltöltésére.)

 

Bár pozícionálása miatt nem rendelkezik túl ütős felszereltséggel (részletek itt), a BlackBerry Z3 kiváló alternatíva lehet azon felhasználók számára, akik nem szeretnének vagyonokat költeni egy gyorsan és megbízhatóan működő okostelefonra, szeretnének bárhol, bármikor kényelmesen internetezni egy 5 hüvelykes kijelzőn, illetve megelégszenek egy 5 megapixeles hátlapi kamerával, ami ugyan nem lő olyan képeket, mint egy PureView fénylesővel megáldott Nokia Microsoft Lumia, de azért még érdemben használható.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55

Az energiatárolás lehet a válság megoldásának kulcsa

2022. november 18. 09:55

Iskolák is lehetnek a kiberbűnözők célpontjai?

2022. november 7. 15:56