Új Google csevegőprogram a Lollipopon: Messenger

SMS és MMS küldésre szánt app a Goggle-tól

Czipperer Dia, 2014. október 21. 16:35

Az Android 5.0 Lollipop megjelenésével a Google egy új alkalmazást is bejelentett. A vállalat „lecseréli” a már jól megszokott Hangouts appot, és helyette az új rendszer kezdőképernyőjén új Messenger alkalmazását tette elérhetővé.

Új Google alkalmazásával találkozhatnak majd az Android 5.0 Lollipop felhasználók. A Hangouts helyett a Messenger névre hallgató megoldás kapott helyet a kezdőoldalon, melyet kifejezetten SMS és MMS küldésre optimalizáltak. 

 

Akit esetleg eddig zavart, hogy a Hangoutsban minden egyes üzenetet – beleértve az SMS-eket és MMS-eket is – megkapott, most szortírozhatja őket, hiszen az SMS és MMS üzenetváltás a Messengerben is megoldott, sőt, kifejezetten erre tervezték.

 

A Google szerint míg a Hangouts több platformon is elérhető (Android, iOS és beleértve a webes felületet is), és számos kommunikációs lehetőséget kínál (videó, hang- és szöveges üzenet, SMS), addig a Messengert kifejezetten a gyors és egyszerű SMS és MMS váltásra tervezték az androidos eszközökön.

 

A Hangouts alkalmazás továbbra is az Android része marad, ám a kezdőképernyőn már a Messenger fogadja majd a felhasználókat.
 

 

Forrás: Übergizmo.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59