Vége a Nokia korszaknak

Czipperer Dia, 2014. október 27. 12:08

A Microsoft korábban már jelezte, hogy az új Lumia készülékek már nem Nokia név alatt futnak majd. Kevesebb, mint egy évvel a finn cég felvásárlása után mindez meg is történik, a mobilok a jövőben a Microsoft Lumia márkanevet viselik majd.

Világszerte eltűnik a Nokia név a Lumia telefonok fedélzetéről. A Microsoft végleg száműzi a márkanevet: a Lumia mobilok ezentúl a Microsoft Lumia nevet viselik majd. A cég többi részlegénél továbbra is találkozhatunk a Nokia márkanévvel. Ez tehát azt jelenti, hogy azokon a területeken, melyeket nem vásárolt fel a Microsoft, marad a Nokia elnevezés.

 

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a Nokia és a Windows Phone márkanevek eltűnnek, ezeket a Microsoft nem használja már kampányaiban. Nos, az áprilisi felvásárlás után nem sokkal valóban változások zajlanak, hiszen nem csak több mint 18 ezer munkatárstól váltak meg az elmúlt időszakban, hanem a jövőben a telefonokon is a Nokia helyett a Microsoft felirat virít majd.

 

Forrás: BBC.co.uk; Kép: purowindows.com

Kulcsszavak: Nokia Microsoft Lumia márka

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG új vezérigazgatót és további változtatásokat jelentett be

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy William Cho stratégiai igazgatói posztja mellett december 1-jétől a vezérigazgatói teendőket is átveszi. Cho 2019 óta a vállalat legfőbb stratégája, korábban az LG North America elnökeként hat évig az általa létrehozott, új üzleti lehetőségek előmozdításáért felelős LG Business Incubation Center működéséért felelt, ami házon belüli projekteket és startup partnereket fog össze.

2021. december 1. 15:46

MagyarBrands díjat kapott a K&H

Kiemelkedő elismerésben részesült a K&H a legsikeresebb márkákat tizenkét éve díjazó MagyarBrands programban. A szakmai zsűri döntése szerint a K&H a “Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában nyerte el a MagyarBrands díjat.

2021. november 30. 19:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59