A Lexmark Competence Center mára több mint 30 országot szolgál ki Magyarországról

forrás: Prím Online, 2014. november 19. 09:16

A Lexmark Magyarország november 18-án, a vállalat díjnyertes székházában, Budapesten tartotta meg éves sajtótájékoztatóját, amelynek keretén belül bemutatta a vállalat legújabb szolgáltatásait, megoldásait, megújult arculatát, illetve ismertette új stratégiáját. A sajtótájékoztatón Csucska Péter, a Lexmark Magyarország ügyvezetője elmondta, hogy több szempontból is nagyon sikeres éveket tudhatnak maguk mögött, hiszen az elmúlt időszakban a vállalat 11 akvizíciója zárult le, és idén novemberben - immáron negyedik egymást követő évben - ismét bekerült a Gartner „Vezetők négyzetébe”.

A Lexmark Magyarország éves sajtótájékoztatóján számolt be a vállalat megújult arculatáról, törekvéseiről, valamint az elmúlt négy év üzleti akvizícióiról, amelynek köszönhetően a cég árbevétele tavaly több mint 3 milliárd USD-t tett ki. Csucska Péter, a vállalat hazai ügyvezető igazgatója bemutatta a 2008-ban alapított Competence Center-t, amely indulásakor 50 munkavállalót foglalkoztatott, és amely mára több száz munkavállalóval, több mint 30 országot szolgál ki világszerte. A magyar szolgáltatóközpont a vállalat európai, közel-keleti és afrikai tevékenységét szolgálja ki, amely többek között pénzügyi és marketing-tevékenységet, értékesítés-támogatást és ügyfélkapcsolati feladatokat is ellát.

 

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39