Lexmark kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Lexmark

A Lexmark megnevezte az új elnök-vezérigazgatót

A képalkotás terén vezető szerepet betöltő Lexmark bejelentette, hogy igazgatósága október 23-i hatállyal egyhangúlag Richard (Rich) Gerusont választotta meg a Lexmark elnök-vezérigazgatójának. Geruson egyben a Lexmark igazgatósági tagja is lesz.

2017. október 26. 11:13

A Lexmark új, specializált intelligens képrögzítési megoldásokat ajánl a kiskereskedelmi, banki és biztosítói piac számára

A technológia a dokumentumok rögzítésének automatizálásával felgyorsítja a papír alapú folyamatokat, és így lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valódi hálózatos digitális ügyfélélményt biztosítsanak.

2017. október 5. 15:37

A Lexmark kkv-knak szánt termékcsaládot jelentett be

A képalkotás terén világelső Lexmark International bejelentette KKV-knak szánt új termékcsaládja bevezetését. Ezek a nagyteljesítményű és kedvező árú modellek teljes lelki nyugalmat garantálnak hosszú jótállási idejük révén és azáltal, hogy tökéletesen a KKV-k igényeire szabták őket. 

2017. július 5. 08:09

A Lexmark bemutatja a nagyigényű munkacsoportoknak szánt A3-as nyomtatómegoldások legújabb generációját

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

2017. június 8. 10:34

A Lexmark csatlakozik az Európai Utángyártási Tanácshoz

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bejelentette, hogy csatlakozott az Európai Utángyártási Tanácshoz (CER-Conseil Européen de Remanufacture), amivel ismét megerősítette elkötelezettségét a körkörös gazdaság mellett.

2017. április 5. 09:27

Nyomtatási biztonság: veszélyben van a hálózata?

A sarokban csendesen meghúzódó irodai nyomtató nem feltétlenül tűnik a legnagyobb biztonsági kockázatnak. A tanulmányok azonban azt sugallják, hogy a nyomtató egy egész hadseregnyi rosszindulatú szoftver, zsarolóvírus és pszichológiai manipuláció számára jelenthet kiskaput. 

2017. március 1. 10:28

Az IDC MarketScape jelentése a Lexmarkról

A képalkotás területén világelső Lexmark International, Inc. vállalatot a vezető informatikai piackutató cég, az IDC az „IDC MarketScape: Western European Document Workflow Services Hardcopy 2016 Vendor Assessment Report” című jelentésében a dokumentum alapú munkafolyamat-szolgáltatások terén vezető cégként ismerte el.

2017. február 17. 08:48

A Lexmark termékcsaládja nyerte a Buyers Lab 2017. évi „Színes nyomtató/MFP” kategória termékdíját

A képalkotási technológiában globális vezető Lexmark International bejelentette, hogy elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) „Színes nyomtató/MFP (többfunkciós eszköz)” termékcsalád kategória 2017. évi díját.

2017. február 16. 10:39

A Lexmark bejelentette az Apex Technology és a PAG Asia Capital akvizíciójának lezárulását

A Lexmark International Inc. bejelentette, hogy az Apex Technology Co., Ltd. (Apex) és a PAG Asia Capital (PAG) vezette befektetői konzorcium sikeresen lezárta az akvizíciót. 

2016. december 6. 08:37

Hogyan válhatunk vezető CSR vállalattá?

A globális erőforrás menedzsmenttel kapcsolatos fenyegetés egyre nő. Miközben az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok (UN Sustainable Development Goals) és a Párizsi Egyezmény célkitűzései segítenek az előttünk álló kihívások tudatosításában, a vállalatoktól is elvárható, hogy vezető szerepet játsszanak a kérdésben. Ha valaki fenntarthatóság téren vezető szerepet kíván betölteni, akkor első lépésként el kell fogadnia, hogy a klímaváltozás, a fosszilis üzemanyagok csökkentése, a ritka földfémek készletének kimerítése és más környezeti kérdések olyan sürgős kihívás elé állítanak, amire a vállalatoknak is lépniük kell.

2016. október 14. 11:55

Hogyan változtatja meg a Big Data és az IoT a környezetünkkel való kapcsolatunkat, a viselkedésünket?

Ma már úgy is tudjuk szabályozni az otthonunk hőmérsékletét, hogy közben az irodában tartózkodunk. Az autó képes a navigációt a garázsban is frissíteni. A reggeli bögre teát úgy is fel tudjuk melegíteni, hogy közben még az ágyban vagyunk. Mindez az IoT (Internet of Things) és a Big Data konvergenciájának köszönhető. 

2016. szeptember 9. 09:39

Mit tehetünk Földünkért – a Föld Napján és azon túl

100 lap kinyomtatása 0,9 kg széndioxid kibocsátását jelenti, azaz megfelel 3 kilométer autózásnak.

2016. április 26. 07:21

A Lexmark áttörő innovációt jelentett be a leggyorsabban növekvő piaci szegmensben

A Lexmark, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a mai napon A4 formátumú színes lézernyomtatók és intelligens többfunkciós készülékek (MFP=Multi Function Product) új generációjának bevezetését jelentette be. A termékbevezetés keretében hét új modellcsalád jelenik meg.

2016. január 27. 18:32

A kedvező ár nem az egyedüli hajtóereje az online és mobil vásárlás terjedésének

Tavaly bekerült a „showrooming” szó az Oxford English Dictionary szótárba, a következő értelmezéssel: „üzlet vagy üzletek meglátogatása azzal a céllal, hogy megtekintsünk egy terméket, mielőtt alacsonyabb áron online megvásároljuk”.

2014. december 7. 14:40

A Lexmark Competence Center mára több mint 30 országot szolgál ki Magyarországról

A Lexmark Magyarország éves sajtótájékoztatóján számolt be a vállalat megújult arculatáról, törekvéseiről, valamint az elmúlt négy év üzleti akvizícióiról, amelynek köszönhetően a cég árbevétele tavaly több mint 3 milliárd USD-t tett ki.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark
2014. november 19. 09:16

Felhasználatlan adatok a cégeknél

A vállalkozások adatainak átlagosan 80 százaléka strukturálatlannak tekinthető a Gartner piacelemző cég szerint. De mit jelent ez pontosan, és melyek azok az adatok, amelyeket nehéz rendszerezni?

2014. március 3. 08:09

A gyártóknak fontos az átláthatóbb, optimalizált adatkezelés

Folyamatos nyomás nehezedik a gyártó szektorra, hogy csökkentse az ellátási lánc költségeit. A láthatóság és a felügyelet soha nem volt még ilyen fontos, de a gyártók gyakran küszködnek ennek eléréséért a mai erőteljesen papír alapú üzleti életben.

2013. december 7. 09:51

A Funai megvette a Lexmark tintasugaras üzletágát

A Funai Electric a mai napon jelentette be a Lexmark-kal kötött megállapodását, a Lexmark tintasugaras technológiájának és a hozzá tartozó eszközeinek felvásárlásáról, mintegy 100 millió dollár értékben.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark Funai
2013. április 9. 16:48

A Lexmark felvásárolja a Brainware-t

A Lexmark bejelentette, hogy felvásárolja a luxemburgi székhelyű BDGB Enterprise-t, beleértve annak amerikai leányvállalatát, a Brainware-t is, a Vista Equity Partners portfóliójú céget, mintegy 148 millió dollárért. Az akvizíció legfőképpen a Lexmark tartalom-menedzsment megoldásait érinti.

Kulcsszavak: +céginfo Lexmark
2012. március 22. 13:01

Lexmark: a magyar alkalmazottak is szorgalmaznák az újrahasznosítást

A Lexmark a Föld napja alkalmából mérte fel az európai vállalatok környezettudatosságát. A tanulmányból kiderül, hogy az újrahasznosítás elterjedt jelenségnek számít, mégis a megkérdezett alkalmazottak jelentős többsége állította, hogy még van mit fejlődniük vállalati szinten. Bár a magyar alkalmazottak az európai átlagnál kisebb mértékben szorgalmazták a vállalatok újrahasznosítási aktivitását (78,5 százalék), nem sokkal maradtuk le az európai átlagnál (86 százalék).

2011. április 21. 13:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10