Akár buszmegállóban is vásárolhatunk a Tescóból

Czipperer Dia, 2014. december 2. 16:24

Az online rendelés után már mobilról is lehet vásárolni a Tesco áruházakban. Megjelent az ingyenes mobilalkalmazás, mellyel bárhol intézhetők a kisebb vagy nagyobb bevásárlások is, akár egy buszmegállóból is.

A Tesco megy hozzád

 

Magyarországon egyedi megoldással rukkolt elő a Tesco. Már mobilról is lehet vásárolni a Bevásárlás névre keresztetl mobilalkalmazással, mely Android és iOS alapú mobilokra is elérhető. Az applikáció segítségével a részletes termékkínálatot is megtekinthetjük, vagy áruházak szerint is kereshetünk. Van külön akció fül is, és kedvenceket is beállíthatunk.

 


Az alkalmazáson belüli vásárláshoz létre kell hozni egy Tesco fiókot, ahol minden egyes vásárlás külön megtekinthető és egyedi kétórás idősávot is foglalhatunk, hogy mikor szeretnénk, hogy megérkezzenek a rendelt termékek. A kiválasztott sávot 2 órán keresztül tartják fenn számunkra a foglalástól számítva.

 

A Tesco fiókban a Clubkártya számát is meg lehet adni, így a vásárlás alkalmával a pontok is gyűlnek. A Clubkártya számát az alkalmazásba épített vonalkód-olvasóval is beolvashatjuk.

 

A listát pedig a kiszállítást megelőző napon 23 óráig lehet módosítani a Bevásárlásaim menüpontban. Új elemeket is hozzá lehet adni, illetve a mennyiség is néhány érintéssel módosítható.

 

A szállítás

 

Ha éppen nem vagyunk otthon, amikor szükségünk lenne kosarunk tartalmára, de napközben éppen egy Tesco áruház mellett járunk, személyesen is átvehetők a vásárolt termékek, viszont a bolt bebarangolásával töltött idő még így is megspórolható.

 

A kiszállítás díja idősávtól függően változik: 349 és 599 forint körüli összegre számíthatunk. A rendszer azt is jelzi számunkra, mely időpontok teltek már be. A rendelés véglegesítése előtt, ha van, kuponkódot is megadhatunk, melynek értéke automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

 

A fizetésnél választhatjuk az online és az átvételnél történő fizetési opciót is. Arra is van lehetőség, hogy az appon belül ÁFA-s számla igényünket is jelezzük.

 

A buszra várva is vásárolhatunk
 


A budapestiek számára még egy újdonságot tartogat a Tesco. A város 12 forgalmas buszmegállójában megjelennek a Tesco virtuális polcai az akciós termékekkel. Azonban a képeken felül minden fontos, a boltban is fellelhető információ megtalálható a fotó alatt, valamint a vonalkód is, melyet egyszerűen, az applikáció segítségével beolvashatunk. Így nem kell a termékeket keresgélni a listában.

 

Tesco buszmegállók:

 

Budán

 

Batthyány tér: 39 busz, végállomás; Döbrentei tér: 19 villamos, Kelenföld vasútállomás felé; Karinthy Frigyes út: 212 busz, Svábhegy felé; Kosztolányi Dezső tér: 114, 214 busz, végállomás; Móricz Zsigmond körtér (Karinthy F. út): 33 busz, végállomás; Őrmező M4 végállomás: 87, 187 buszok Kamaraerdő felé; Széll Kálmán tér: 149 busz, végállomás; Széll Kálmán tér: 5 busz, Pasaréti tér felé

 

Pesten

 

Deák tér: 47, 49 villamos végállomás (Madách tér felőli peron); Örs vezér tere: 131, 231 busz, végállomás; Thököly út - Stefánia út: 75 troli, Puskás Ferenc Stadion felé; Keleti pályaudvar: 80, 80 A troli, végállomás

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon és internet, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására.

2019. október 15. 15:24

Megszavazta az Est Media rendkívüli közgyűlése a Delta-tranzakciót

A részvényesek felhatalmazásával folytatódhat a tranzakció, amellyel a magyar informatikai holding, a Delta Csoport megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén, az Est Media Nyrt. rendkívüli közgyűlése ugyanis közel 90 százalékos többséggel megszavazta a Delta Systems Kft. nyáron bejelentett akvizícióját. A közgyűlés határozata értelmében a tranzakció zárásával, amelynek határideje december 20., a tőzsdei társaság neve Delta Technologies Nyrt.-re változik, utalva a vállalat saját innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztésre, akvizíciókra és nemzetközi terjeszkedésre utaló stratégiájára.

2019. október 2. 15:51

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

2019. szeptember 14. 09:04

Mit tehetünk a zsarolók ellen?

Magyarországon is rohamosan terjed a felhasználók adatainak pénzköveteléssel kísért titkosítása, amelynek kiemelt célpontja az üzleti szféra. Míg minden második kis- és középvállalkozás célkeresztje egy újabb zsarolóvírusnak, addig a Fortune 500 listáján sorakozó amerikai cégóriások közel 87%-át érte már hasonló jellegű támadás. A kártevők pedig akár egy álláspályázatra beküldött ártatlan önéletrajzon keresztül is beszivároghatnak. Szerencsére azonban van megoldás!

 

2019. szeptember 9. 10:56

Megérkezett a Google új szolgáltatása a magyar piacra

Az internetes vásárlások sikerét az határozza meg mind a vevők, mind a kereskedők számára, hogy milyen rövid úton lehet az érdeklődésből eljutni a sikeres vásárlásig. A vevők számára az a legfontosabb, hogy a termékről, a webshopról és az árról minél kevesebb kattintással minél biztosabb információt kapjanak. Hasonlóképpen a kereskedők számára is az a megtérülő taktika, ha minél kevesebb kattintással, konkrét vásárlási szándékkal érkező felhasználókat az oldalukra tudnak csábítani. 

2019. augusztus 28. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás