Akár buszmegállóban is vásárolhatunk a Tescóból

Czipperer Dia, 2014. december 2. 16:24

Az online rendelés után már mobilról is lehet vásárolni a Tesco áruházakban. Megjelent az ingyenes mobilalkalmazás, mellyel bárhol intézhetők a kisebb vagy nagyobb bevásárlások is, akár egy buszmegállóból is.

A Tesco megy hozzád

 

Magyarországon egyedi megoldással rukkolt elő a Tesco. Már mobilról is lehet vásárolni a Bevásárlás névre keresztetl mobilalkalmazással, mely Android és iOS alapú mobilokra is elérhető. Az applikáció segítségével a részletes termékkínálatot is megtekinthetjük, vagy áruházak szerint is kereshetünk. Van külön akció fül is, és kedvenceket is beállíthatunk.

 


Az alkalmazáson belüli vásárláshoz létre kell hozni egy Tesco fiókot, ahol minden egyes vásárlás külön megtekinthető és egyedi kétórás idősávot is foglalhatunk, hogy mikor szeretnénk, hogy megérkezzenek a rendelt termékek. A kiválasztott sávot 2 órán keresztül tartják fenn számunkra a foglalástól számítva.

 

A Tesco fiókban a Clubkártya számát is meg lehet adni, így a vásárlás alkalmával a pontok is gyűlnek. A Clubkártya számát az alkalmazásba épített vonalkód-olvasóval is beolvashatjuk.

 

A listát pedig a kiszállítást megelőző napon 23 óráig lehet módosítani a Bevásárlásaim menüpontban. Új elemeket is hozzá lehet adni, illetve a mennyiség is néhány érintéssel módosítható.

 

A szállítás

 

Ha éppen nem vagyunk otthon, amikor szükségünk lenne kosarunk tartalmára, de napközben éppen egy Tesco áruház mellett járunk, személyesen is átvehetők a vásárolt termékek, viszont a bolt bebarangolásával töltött idő még így is megspórolható.

 

A kiszállítás díja idősávtól függően változik: 349 és 599 forint körüli összegre számíthatunk. A rendszer azt is jelzi számunkra, mely időpontok teltek már be. A rendelés véglegesítése előtt, ha van, kuponkódot is megadhatunk, melynek értéke automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből.

 

A fizetésnél választhatjuk az online és az átvételnél történő fizetési opciót is. Arra is van lehetőség, hogy az appon belül ÁFA-s számla igényünket is jelezzük.

 

A buszra várva is vásárolhatunk
 


A budapestiek számára még egy újdonságot tartogat a Tesco. A város 12 forgalmas buszmegállójában megjelennek a Tesco virtuális polcai az akciós termékekkel. Azonban a képeken felül minden fontos, a boltban is fellelhető információ megtalálható a fotó alatt, valamint a vonalkód is, melyet egyszerűen, az applikáció segítségével beolvashatunk. Így nem kell a termékeket keresgélni a listában.

 

Tesco buszmegállók:

 

Budán

 

Batthyány tér: 39 busz, végállomás; Döbrentei tér: 19 villamos, Kelenföld vasútállomás felé; Karinthy Frigyes út: 212 busz, Svábhegy felé; Kosztolányi Dezső tér: 114, 214 busz, végállomás; Móricz Zsigmond körtér (Karinthy F. út): 33 busz, végállomás; Őrmező M4 végállomás: 87, 187 buszok Kamaraerdő felé; Széll Kálmán tér: 149 busz, végállomás; Széll Kálmán tér: 5 busz, Pasaréti tér felé

 

Pesten

 

Deák tér: 47, 49 villamos végállomás (Madách tér felőli peron); Örs vezér tere: 131, 231 busz, végállomás; Thököly út - Stefánia út: 75 troli, Puskás Ferenc Stadion felé; Keleti pályaudvar: 80, 80 A troli, végállomás

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itt a Java legújabb verziója!

Az Oracle bejelentette a Java 20 elérhetőségét. A világ első számú programozási nyelvének és fejlesztési platformjának legújabb verziója több ezer teljesítménybeli, stabilitási és biztonsági előrelépést kínál, köztük a platformra vonatkozókat, amelyek segítik a fejlesztőket a termelékenység javításában, valamint az innováció és a növekedés támogatásában. 

2023. március 22. 12:45

Neumann János hiánypótló életrajzi kötetét adja ki a Neumann Társaság

Neumann János a globális kihívások és az éghajlat változásával kapcsolatban évtizedekkel ezelőtt leírt gondolatai 2023-ban aktuálisabbak, mint valaha: ezért a Neumann Társaság a számítógépek működési elveit kidolgozó tudós életútját új megközelítésből feldolgozó életrajzi kötetet jelentet meg a Neumann 120 emlékév tiszteletére.

2023. március 14. 15:50

Órákon belül választ ad a bőrbetegek problémájára egy magyar fejlesztés

Átfogó tesztidőszak után élesben is elindult a bőrgyógyászat Shazamjaként is emlegetett mesterséges intelligencia alapú technológia, amellyel a saját otthonunkból diagnosztizálhatóvá válnak a bőrbetegségek. Az AIP Derm világújdonságnak számít, és digitális forradalmat indíthat el a hazai egészségügyben. A fejlesztés látványosan emeli a szolgáltatás színvonalát és egyszerűsíti a páciensek életét, egy orvos pedig akár 40 esetet is el tud látni egy óra alatt, ezzel nagyságrendeket emelve a hatékonyságon. Az Európai Unió első nyilvános digitális kórházaként aposztrofált technológia előnyeiből a magyarok profitálhatnak először, de még idén nemzetközileg is elérhetővé válik.

2023. március 4. 15:13

1 éves születésnapját ünnepli a Yettel

2022. március 1-jén három országban – Magyarországon, Bulgáriában és Szerbiában – egyszerre indult a Yettel márka, amely hazánkban a márkaismertséget tekintve már 2022 szeptemberére elérte elődjének szintjét*. A mobilhálózat az első egy év alatt több mint 370 millió gigabájt adatforgalmat szolgált ki, az ügyfelek pedig közel hatmilliárd perc hanghívást indítottak és több mint egymilliárd SMS-t küldtek. A szolgáltató – összhangban a változó ügyféligényekkel – március 2-tól új számlás tarifákat vezet be.

2023. március 1. 12:39

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48