Tesco kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Tesco

Kassza nélküli üzletet nyitott a Tesco

London központjában nyitotta meg első kassza nélküli üzletét a Tesco. A különleges boltba betérők anélkül vásárolhatnak és fizethetnek, hogy sorba állnának a pénztárnál vagy szkennelős önkiszolgáló kasszát használnának. A GetGo névre keresztelt kísérleti üzlet a másutt megszokott Tesco választékot kínálja zökkenőmentes vásárlási élmény mellett.

2021. november 30. 12:26

Együttműködik a Media Markt és a Tesco

Megállapodást kötött a Media Markt és a Tesco, melynek értelmében az elektronikai kiskereskedelmi lánc két új áruházat nyit a Tesco győri, illetve veszprémi hipermarket áruházaiban. Az új egységek különlegessége, hogy shop in shop megoldásban a Tesco áruházak eladóterében helyezkednek el. 

2016. október 20. 10:42

Magyar cég értékesíti a külföldi Tesco áruházak eszközeit

Kilép a nemzetközi piacra a műszaki online árverések specialistája, az Intergavel Aukciósház. Hamarosan Szlovákiában, majd Csehországban és Lengyelországban is szervez árveréseket a 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás. A Tesco közép-európai hálózatában az időszakos csere, vagy egyéb ok miatt kiárusítandó termékeket, eszközöket fogják internetes aukción értékesíteni.

2015. november 12. 15:35

Már mobilalkalmazással is vásárolhatunk kedvezményesen a Tescóban

A Tesco Clubcard hűségkártyával rendelkező vásárlói – az ingyenes Clubcard alkalmazással – minden eddiginél kényelmesebben vehetik igénybe az áruházlánc kedvezményes ajánlatait.

Kulcsszavak: Tesco mobilalkalmazás
2015. október 14. 13:33

Bevált a Tescónak az online árverés

Meghaladta a 150 millió forintot azoknak az eszközöknek az értéke, amelyeket a magyarországi Tesco áruházakban lecseréltek a tervezett élettartam meghaladása miatt, vagy egyéb okból megváltak tőlük. Az elmúlt években ezek eladásához rendszeresen az online aukciót választják, az árveréseken a tételek 85-90 százaléka azonnal gazdára talál.

Kulcsszavak: Tesco árverés
2015. július 8. 15:33

Már 150 ezren töltötték le a díjnyertes Én kicsi Tescóm alkalmazást

Az applikáció segítségével, játékos módon bárki kipróbálhatja, hogy milyen egy áruházat üzemeltetni, az árukészlet megrendelésétől kezdve, a polcok elhelyezésén át, egészen az áruház feldíszítéséig.

2014. december 16. 12:41

Akár buszmegállóban is vásárolhatunk a Tescóból

Az online rendelés után már mobilról is lehet vásárolni a Tesco áruházakban. Megjelent az ingyenes mobilalkalmazás, mellyel bárhol intézhetők a kisebb vagy nagyobb bevásárlások is, akár egy buszmegállóból is.

2014. december 2. 16:24

Ha a Tescoban vásárol, ingyen telefonálhat

Elindul a Tesco Mobile INGYENperc elnevezésű hűségprogramja, melynek keretében Clubcard kártya használatával elköltött minden 1000 forint után 1 ingyen percet ír jóvá a szolgáltató.

2014. október 9. 09:22

Ismét online átverésre bocsájtja több termékét a Tesco

Online aukciót szervez a Tesco. Működésből kivont, használt, de jó állapotú berendezései kerülnek kalapács alá. Az árverésre kerülő tárgyak nagy része jó állapotú, az üzletlánc fejlesztési terveinek megfelelően értékesítik azokat. Összesen 139 tétel vár gazdára, köztük eladópultok, vitrinek, bálázógépek, informatikai berendezések és a saját pékségekben használt eszközök.

Kulcsszavak: Tesco aukció árverés online
2014. október 8. 09:23

Nyomtatók százait árverezi el a Tesco

Online árverésen lehet megszerezni a magyarországi Tesco használt, de jó állapotú berendezéseit. Az irodákban, logisztikai bázisokon használt gépekre, eszközökre június 12-ig lehet licitálni. Nagy számban kínálnak lézernyomtatókat, multifunkciós berendezéseket, de a 112 tétel között megtalálhatók vendéglátó-ipari berendezések is.

2014. június 4. 08:22

A Tesco arcleolvasója az első lépés a tömeges megfigyeléshez

Adatvédelmi aggályokat vetnek fel a brit Tesco arcleolvasói, amelyeket benzinkútjainak pénztáraihoz tervez telepíteni, hogy felmérje vásárlói korát és nemét, majd ennek alapján "testre szabott" reklámfilmeket mutasson nekik.

2013. november 6. 09:01

Online árverésen értékesíti használt berendezéseit a Tesco

Ismét internetes aukción értékesíti elfekvő vagyontárgyait a Tesco. A fővárosi és a vidéki raktárakból ezúttal a kisebb értékű eszközök kerülnek kikiáltásra. Az összesen 168 tételre szeptember 20-ig lehet licitálni.

Kulcsszavak: aukció Tesco
2013. szeptember 10. 08:54

Új Polaroid kamerák – csak a Tescóban

A világ egyik legismertebb fényképezőgép márkájának legújabb modelljei megérkeztek Magyarországra, és kizárólag a Tesco áruházakban kaphatók. A  különböző kategóriájú kamerák a bevezető héten akciós áron érhetőek el.

2013. május 11. 07:40

Vállalati közösséget épít az Office 365-tel a Tesco

A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, a Tesco a Microsoft Office 365 szolgáltatásait választotta a vállalaton belüli közös munka hatékonyságának, és közösségi platformjának fejlesztésére. A brit székhelyű vállalat tervei szerint az európai és ázsiai leányvállalatok központjaiban és az ottani üzletekben dolgozó alkalmazottak számára teszi elérhetővé az Office 365-öt.

2013. január 22. 17:41

Mobil Sommelier segít bort választani a Tescóban

Egyedülálló szolgáltatást vezetett be a Tesco nyolc hipermarketjében: a normál mobiltarifával hívható számon a Magyar Sommelier Szövetség borszakértői segítenek a borválasztásban a vásárlóknak, az adott áruház teljes kínálatát figyelembe véve.

2012. december 14. 14:48

Több mint 1 millióan használták már az ingyenes wifit a Tesco áruházakban

Immár 109 Tesco áruház kínál ingyenes wifi-elérést, mely egyre népszerűbb a vásárlók körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Tesco felmérései szerint az áruházi wifi felhasználók száma mára már meghaladta az egymilliót. Az ingyen wifin keresztül a vásárlók a Tesco Magyarország mobil alkalmazását is letölthetik, mely segít bevásárlólistát készíteni az akciós termékekből, és oda is vezet a legközelebbi Tescóhoz.

2012. szeptember 18. 10:16

Márciusban indul a Tesco Mobile

A Tesco Magyarországon is nyújt március 1-től mobil távközlési szolgáltatást a Vodafone Magyarország hálózati támogatásával, az új szolgáltató előhívó száma a 31-es lesz.

2012. február 28. 15:27

Internetes árverést tart a Tesco

Előző, őszi aukciójának sikerére alapozva ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.

Kulcsszavak: aukció árverés Tesco
2011. december 5. 09:06

Megjelent a Tesco új alkalmazása okostelefonokra

A Tesco Magyarország mobil alkalmazás segít bevásárlólistát készíteni az akciós termékekből, és oda is vezet a legközelebbi Tescóhoz.

 

2011. október 17. 12:36

A mobilpiacra lép a Tesco a Vodafone-nal közös vállalattal

Fele-fele arányú tulajdonlással alapított közös vállalatot Tesco Mobile néven a  Vodafone Magyarország és a Tesco Globál Áruházak Zrt. mobil szolgáltatások nyújtására - jelentette be a két cég vezetője szerdán  Budapesten sajtótájékoztatón.

2011. szeptember 22. 08:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27