office kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: office

Ingyen kapják a tanárok az Office 365-öt

Csütörtöktől több mint 150 ezer tanár és oktató ingyen használhatja a Microsoft felhőalapú Office 365 programcsomagját.

2015. november 20. 10:14

Petőfi Sándor és Arany János is az Office 365-öt használta?

A Microsoft egy rendhagyó kultúrtörténeti misszió keretében népszerűsíti felhőalapú irodai megoldáscsomagját, az Office 365-öt. Az irodalomtörténészek által is méltatott kezdeményezés révén a felhasználók humoros formában kerülhetnek közelebbi kapcsolatba hazánk két kiemelkedő jelentőségű költőfejedelmének, Petőfi Sándornak és Arany Jánosnak az életével, munkásságával.

2013. november 4. 11:00

Microsoft Office 365: a lakossági felhőszolgáltatások újragondolása

Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás, amely segít rendszert vinni az elfoglalt háztartások, a munka és a magánélet között egyensúlyozó emberek életébe.

2013. január 29. 16:56

Vállalati közösséget épít az Office 365-tel a Tesco

A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalata, a Tesco a Microsoft Office 365 szolgáltatásait választotta a vállalaton belüli közös munka hatékonyságának, és közösségi platformjának fejlesztésére. A brit székhelyű vállalat tervei szerint az európai és ázsiai leányvállalatok központjaiban és az ottani üzletekben dolgozó alkalmazottak számára teszi elérhetővé az Office 365-öt.

2013. január 22. 17:41

SUSE LibreOffice 3.6 for Windows - vállalati szintű támogatás és biztonság

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE által kiadott LibreOffice 3.6 for Windows nyílt forráskódú irodai programcsomag legújabb kiadása. A 37 nyelvet, köztük a magyart is támogató csomag az open source szoftverek rugalmasságát és költséghatékonyságát kínálja vállalati szintű biztonsági és támogatási feltételek mellett.

2013. január 3. 15:06

Steve Ballmer bemutatta az új MS Office-t

Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója leleplezte az új Microsoft Office felhasználói előzetesét (Customer Preview), amely most már bárki számára elérhető és letölthető az office.com/preview oldalról. A következő verzió egy intuitív felhasználói felületet tartalmaz, ami képes együttműködni az érintőképernyőkkel, a toll alapú bevitellel és persze a billentyűzettel is a legújabb Windows-os eszközökön, többek között a táblagépeken is. Az új Office előtérbe helyezi a közösségi életet és modern eszközöket ad a dokumentumok olvasásához, a jegyzetek készítéséhez és egy felhőszolgáltatáson keresztül lesz eljuttatva a felhasználókhoz, amely mindig a legfrissebb változatot kínálja majd.

Kulcsszavak: office Office Microsoft iroda
2012. július 17. 12:14

Steve Ballmer bemutatta az új Microsoft Office-t

Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója leleplezte az új Microsoft Office felhasználói előzetesét (Customer Preview), amely most már bárki számára elérhető és letölthető az office.com/preview oldalról. A következő verzió egy intuitív felhasználói felületet tartalmaz, ami képes együttműködni az érintőképernyőkkel, a toll alapú bevitellel és persze a billentyűzettel is a legújabb Windows-os eszközökön, többek között a táblagépeken is.

Kulcsszavak: office Office Microsoft iroda
2012. július 17. 12:14

Egyetemi felhasználókkal ünnepel az Office 365

Egyetemi felhasználókkal ünnepli első születésnapját Magyarországon a Microsoft Office 365. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karán a diákok szeptembertől a Digitális Oktatási Alapcsomag (DOA) felhőjén keresztül érhetik el levelezésüket, a Dunaújvárosi Főiskola pedig a közelmúltban jelezte, hogy 3500 hallgató munkáját könnyítenék meg az Office 365-re épülő DOA segítségével. Az Office 365 ma már a világ 32 országában, 88 nyelven érhető el.

2012. június 28. 09:34

Novell Vibe 3.3 már zökkenőmentesen integrálható a Microsoft Office-szal

A Novell termékportfóliójában elérhetővé vált csoportmunka platformjának legújabb változata, a Novell Vibe 3.3. A közösségi szolgáltatásokat is tartalmazó, nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó megoldás lehetőséget teremt a munkatársak közötti sokoldalú, mégis gyors és egyszerű információ-megosztásra.

Kulcsszavak: Office office iroda Novell
2012. június 20. 08:25

A legfrissebb LibreOffice már magyarul is

A Novell által kiegészített LibreOffice 3.4.5 for Windows a programcsomag közösségi kiadásához képest új szolgáltatásokat, illetve a közösségi változatban csak később várható hibajavításokat tartalmaz.

Kulcsszavak: office Novell
2012. április 16. 16:10

Erősödő ellensúly az MS Office-szal szemben

A nyílt forráskódú és a nyílt dokumentumformátumot használó alkalmazások terjedésének egyik legnagyobb akadálya, hogy gyakran nem áll mögöttük erős szoftverminőség-biztosítási rendszer. Ezen a problémán segít a MultiRáció és öt konzorciumi partnerének az innovációs alapból támogatott nemzeti technológia projektje, amelyben egyebek mellett az ODF-et (Open Documentum Format) alkalmazó szoftverek minőségét erősítő megoldást dolgoztak ki.

2011. december 23. 08:37

Stabilabb és gyorsabb a legfrissebb LibreOffice for Windows

A Novell bejelentette a terméktámogatást is magában foglaló, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció-készítő és adatbázis-kezelő megoldásokat kínáló LibreOffice 3.4 for Windows irodai programcsomag megjelenését.

Kulcsszavak: LibreOffice office Novell
2011. szeptember 16. 12:34

Elérhető a Microsoft Office 365 béta változata

A magyar nyelven is használható szolgáltatáscsomag a számítási felhő segítségével, online kínálja a folyamatosan frissített Microsoft Office, SharePoint Online, Exchange Online és Lync Online alkalmazásokat.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2011. április 18. 12:06

11 rést javít az Office-on és hálózati szoftverén a Microsoft

A Microsoft jövő keddi szokásos havi frissítőcsomagjában 11 sebezhetőséget orvosol az Office és a Unified Access Gateway szoftvereken, a Windows-hoz és az Internet Explorer-hez azonban érdekes módon nem érkezik javítófolt.

2010. november 5. 09:12

Microsoft Office 2010 magyarul is

A Microsoft hazai partnereinél és viszonteladóinál a mai naptól kezdve megvásárolhatók az MS Office 2010 otthoni és kisvállalati felhasználóknak szánt magyar nyelvű verziói.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2010. szeptember 7. 11:35

Office 2010-re frissítés ingyen

A Microsoft Frissítési Program általában új Microsoft programok megjelenése előtt egy rövid ideig élő ajánlat a korábbi verziót megvásárló ügyfelek részére. Ilyen legutóbb a Windows 7 megjelenésekor volt, legközelebb az Office kerül sorra.

Kulcsszavak: Microsoft Office office
2010. szeptember 4. 08:53

Új nyílt formátum bemutatkozásával zárult a Budapesti OpenOffice konferencia

Az idén hazánkban megrendezésre kerülő OpenOffice.org konferencia egyik újdonsága a Budapesten bemutatkozó ODF 1.2 nyílt dokumentumformátum volt.

2010. szeptember 3. 14:15

Letölthető a MS Office 2010

A Microsoft elérhetővé tette az MSDN- és Technet-felhasználók számára a hamarosan debütáló Office 2010-et.

Kulcsszavak: Office office Microsoft
2010. április 25. 09:04

Saját fájljainkhoz nem férhettünk hozzá az Office 2003-ban, a hibát javították

Az először az irodai szoftvercsomag 2003-as változatában alkalmazott hozzáférési rendszerrel akadtak gondok, a Microsoft kiadta a hiba javítását.

2009. december 15. 20:45

Kellemetlen hiba az Office-ban – nem elérhetők a védett tartalmak

A Microsoft egy olyan kellemetlen hibára hívja fel a figyelmet Office 2003 programcsomagján, amely miatt a felhasználók nem tudják megnyitni a cég tartalomvédelmi szolgáltatásával (RMS) védett fájljaikat.

2009. december 13. 09:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

Egy 2022-es jelentés szerint 24 milliárd felhasználónév és jelszó kombináció kering a kiberbűnözői piacon, ami 65 százalékos növekedést jelent 2020-hoz képest. A felhasználók sajnos gyakran ugyanazokat a belépési adatokat adják meg kényelmi szempontok miatt, amit a hackerek ki is használnak úgy, hogy az ellopott jelszavakat minden népszerű online szolgáltatásban végigpróbálják, így egyszerre akár több fiókhoz is hozzáférhetnek. Kiemelten fontos tehát, hogy egyedi, erős jelszavakat használjunk minden egyes online fiókunk esetében. Egy jelszókezelő pedig remek megoldást nyújt ezek megjegyzésére és kényelmes előhívására. De hogyan válasszunk, hogy biztonságban legyenek az adataink? Az ESET szakértőinek tanácsai.

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát. 

2023. május 23. 20:10