Jövőre új kínálattal érkezik az ESET

forrás: Prím Online, 2014. december 12. 12:18

Az ESET bemutatta legújabb biztonsági termékpalettáját, amely 2015 első felében válik elérhetővé Magyarországon OS X, Windows és Android platformokon is. A teljesen új ESET végpontvédelem átfogó biztonsági megoldásokat nyújt bármilyen méretű vállalat számára.

A számítógépes bűnözés költségeiről az InfoSec Institute készített egy átfogó statisztikát a tavalyi évben. A tanulmány szerint a számítógépes bűnözésre fordított éves költségek 26%-kal növekedtek az előző évhez képest, azaz összesen 11,6 millió dollárt költöttek hasonló kiadásra különböző szervezetek. A jelentés emellett kiemeli azt is, hogy az egyik legköltségesebb szervezeten belüli tevékenység a számítógépes bűnözés felderítése és az esetleges helyreállítás.

 

Az EY éves globális felmérése szerint a vállalatok több mint 37%-nak nincs valós idejű rátekintése a különböző cyber kockázatokra és hiányos az ehhez szükséges eszköztáruk. Emellett a költségvetésük és a kiberbűnözés elleni védelmi rendszerük sem elégséges.

 

Az ESET interjúk egész sorát készítette el ügyfelekkel és IT szakemberekkel a világ minden tájáról, hogy részletes képet kapjon a ma és a holnap üzleti megoldásairól és követelményeiről. Ezek az eredmények állnak az ESET alapjaiban is újratervezett és átalakított üzleti termékeinek fejlesztése mögött, amelyek az egyik legjobb védelmet kínálják, miközben csökkentik az IT csoport terheltségét.

 

Az ESET megújult termékcsaládjának kulcsfontosságú eleme a vadonatúj távoli menedzsment megoldás, az ESET Remote Administrator lesz. A továbbfejlesztett felhasználói élmény, az új külsőt kapott GUI és a széles körű funkcionalitásnak köszönhetően az ügyfelek a legapróbb részletekbe menően módosíthatják a beállításokat, monitorozhatják és riportolhatják IT biztonsági állapotukat egy webes konzolon keresztül.

 

 

Emellett egyéb új funkcióval rendelkeznek az ESET új termékei:

 

        mobilvédelem, így nincs szükség további MDM eszközökre,

        rugalmas riportkészítő, hogy az érintettek naprakészek legyenek a szervezet legújabb IT biztonsági információival,

        könnyű migráció azoknak, akik az ESET díjnyertes technológiájával szeretnék védeni vállalatukat

        egyetlen licenc, amely védelmet nyújt az összes támogatott platformon

 

Az új Endpoint megoldások számos olyan új védelmi technológiával kerülnek piacra, mint a továbbfejlesztett adathalászat elleni védelem, az exploit blokkoló, a sebezhetőség elleni védelem és a speciális memória ellenőrző, amelyek már az ESET otthoni termékeinél nagyon jól bizonyítottak. Az AV-Comparatives legutolsó adathalászat elleni védelmeket vizsgáló tesztjén az ESET a legmagasabb minősítést kapta, amellyel kiemelkedett az összes vizsgált termék közül.

 

„Miután már két évtizede fejlesztjük a világ egyik legjobb biztonsági termékét, eldöntöttük, hogy termékeink felépítése és felhasználói felülete egy átfogó változáson fog átesni. Az évek alatt megszerzett tapasztalatunkat, az iparági vezető szakértelmünket felhasználva és emellett a jelenlegi és a jövőbeli ügyfeleink között végzett kiterjedt kutatásnak köszönhetően most egy vadonatúj, egységes és elképesztően hatékony termékportfólióval jelentkezünk. – mondta Richard Marko, az ESET ügyvezető igazgatója.

 

A kis- és nagyvállalatoknak olyan megoldásra van szükségük, amely a legjobb felhasználói élményt és a legmagasabb szintű védelmet nyújtja egyszerre. Az ESET új üzleti termékpalettája az egyszerű és a komplex hálózati konfigurációkat is megfelelően tudja kezelni, a helyi és a globális műveleteket, feladatokat is, beleértve a többnyelvű környezetet, mindezt a legnagyobb teljesítmény és hatékonyság megőrzése mellett.”

 

Az ESET NOD32 technológia megdönthetetlennek tűnő rekorddal rendelkezik, amióta színre lépett a malwarek elleni védekezésben – 87-szer nyerte el a VB100 díjat a kártevők elemi küzdelemben, többször, mint bármely más IT biztonsági termék gyártója. Az ESET termékek 11 éve töretlenül a VB100 teszt kiemelkedő szereplői.

 

John Hawes, a Virus Bulletin elnöke szerint az ESET termékei évek óta nagyszerűen szerepelnek az összehasonlításainkban, megbízhatóan és megszakítás nélkül kiváló teljesítményt érnek el tesztről tesztre. A minőség iránti elkötelezettségük átragyog minden termékükön: ez tükröződik a vonzó, jól használható felületében, a sziklaszilárd stabilitásban, a rendszer alacsony igénybevételében és az eszközeinket és adatainkat fenyegető rosszindulatú programok elleni védelemben.”

 

A megújult ESET megoldások első felhasználói a termékek megbízhatóságát, hatékonyságát és pontosságát emelték ki. „Az ESET olyat teljeskörű megoldással állt elő, amelyre a rosszindulatú programok elleni védekezés közben szükségünk lehet: kitűnő észlelési arány, alacsony erőforrásigény és központi menedzsment. Ezek kombinációja a szakértői terméktámogatással és a cégeknek biztosított továbbképzéssekkel teszi az ESET termékeit kiválóvá és emiatt választjuk mi is, hogy megvédjük ügyfeleink rendszerét.” – mondta Andy M., a Miller Solution ügyvezető igazgatója.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dyntell lett a régió leggyorsabban fejlődő magyar technológiai cége

A 18 ország 50 vállalkozását tartalmazó Deloitte Technology Fast 50 versenyen az előkelő hatodik helyet szerezte meg a debreceni székhelyű Dyntell, amely üzleti szoftver fejlesztőjeként egy év alatt 2537 százalékos növekedést ért el. 

2019. október 22. 11:50

Módosult a Vodafone Magyarország hivatalos cégneve

A Vodafone és UPC közös történetének következő lépéseként változott a Vodafone Magyarország hosszú cégneve. A „Mobil” szó törlésével 2019. október 1-től a vállalat új neve hivatalosan Vodafone Magyarország Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A UPC felvásárlásával a Vodafone lakossági előfizetők számára is képes lesz konvergens, vagyis a mobil mellett vezetékes telefon és internet, valamint televíziós szolgáltatások nyújtására.

2019. október 15. 15:24

Megszavazta az Est Media rendkívüli közgyűlése a Delta-tranzakciót

A részvényesek felhatalmazásával folytatódhat a tranzakció, amellyel a magyar informatikai holding, a Delta Csoport megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén, az Est Media Nyrt. rendkívüli közgyűlése ugyanis közel 90 százalékos többséggel megszavazta a Delta Systems Kft. nyáron bejelentett akvizícióját. A közgyűlés határozata értelmében a tranzakció zárásával, amelynek határideje december 20., a tőzsdei társaság neve Delta Technologies Nyrt.-re változik, utalva a vállalat saját innovatív termék- és szolgáltatásfejlesztésre, akvizíciókra és nemzetközi terjeszkedésre utaló stratégiájára.

2019. október 2. 15:51

Ez már a huszadik Internet Hungary - talán ez lesz a legjátékosabb

Alig több, mint két hét múlva kezdődik a huszadik - jubileumi - Internet Hungary konferencia Siófokon a Hotel Azúrban, ahová a rendezők több mint 2500 résztvevőt várnak, hogy azután hét teremben két napon át több, mint 300 nagynevű előadó oszthassa meg tudását, tapasztalatait vagy akár - mint például Jordán Tamás színművész - játékkal kapcsolatos élményeit. Mert ez a konferencia (sok egyéb mellett) a játékról, játékosságról szól, amit az üzleti életben - kicsit szárazabban - gamification-nek neveznek.

2019. szeptember 14. 09:04

Mit tehetünk a zsarolók ellen?

Magyarországon is rohamosan terjed a felhasználók adatainak pénzköveteléssel kísért titkosítása, amelynek kiemelt célpontja az üzleti szféra. Míg minden második kis- és középvállalkozás célkeresztje egy újabb zsarolóvírusnak, addig a Fortune 500 listáján sorakozó amerikai cégóriások közel 87%-át érte már hasonló jellegű támadás. A kártevők pedig akár egy álláspályázatra beküldött ártatlan önéletrajzon keresztül is beszivároghatnak. Szerencsére azonban van megoldás!

 

2019. szeptember 9. 10:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás