Indiai mobilplatformot vett a Twitter

Czipperer Dia, 2015. január 20. 15:31

A Twitter bejelentette, hogy megvette a ZipDial indiai mobilplatformot. A felvásárlással mindenekelőtt a mikroblog tartalmait szeretnék minél több ember számára elérhetővé tenni.

Újabb céget vásárolt a Twitter, ezúttal Indiában. A ZipDial sikerült megszerezniük, amely egy indiai mobil üzleti és márkaplatform.

 

A vállalat reményei szerint ennek révén még több emberhez juthat el a Twitter. A ZipDial ugyanis egy készüléktől független mobilplatform, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az ingyenes, valós idejű tartalomhozzáférést egy speciális szám felhívásával. Így a hagyományos telefontulajdonosok, illetve internetkapcsolattal nem rendelkezők számára is elérhetővé válnak a különféle internetes tartalmak

 

Egyelőre még nem árulták el, mennyiért kebelezték be az indiai vállalatot, ám azt elmondták, hogy a ZipDial csapatának nagy része csatlakozik hozzájuk.

 

 

A Twitter már korábban is együttműködött az indiai platformmal. Akkor a helyi mobilfelhasználók számára biztosították a különféle országhoz kapcsolódó Twitter tartalmakat. A feliratkozott userek nyomon követhették az Indiai színészek, vallási vezetők és politikai pártok „csiripeléseit” hang, SMS, illetve alkalmazásértesítés formájában.

 

Forrás: TheNextWeb.com; Kép: techinasia.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás