Indiai mobilplatformot vett a Twitter

Czipperer Dia, 2015. január 20. 15:31

A Twitter bejelentette, hogy megvette a ZipDial indiai mobilplatformot. A felvásárlással mindenekelőtt a mikroblog tartalmait szeretnék minél több ember számára elérhetővé tenni.

Újabb céget vásárolt a Twitter, ezúttal Indiában. A ZipDial sikerült megszerezniük, amely egy indiai mobil üzleti és márkaplatform.

 

A vállalat reményei szerint ennek révén még több emberhez juthat el a Twitter. A ZipDial ugyanis egy készüléktől független mobilplatform, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az ingyenes, valós idejű tartalomhozzáférést egy speciális szám felhívásával. Így a hagyományos telefontulajdonosok, illetve internetkapcsolattal nem rendelkezők számára is elérhetővé válnak a különféle internetes tartalmak

 

Egyelőre még nem árulták el, mennyiért kebelezték be az indiai vállalatot, ám azt elmondták, hogy a ZipDial csapatának nagy része csatlakozik hozzájuk.

 

 

A Twitter már korábban is együttműködött az indiai platformmal. Akkor a helyi mobilfelhasználók számára biztosították a különféle országhoz kapcsolódó Twitter tartalmakat. A feliratkozott userek nyomon követhették az Indiai színészek, vallási vezetők és politikai pártok „csiripeléseit” hang, SMS, illetve alkalmazásértesítés formájában.

 

Forrás: TheNextWeb.com; Kép: techinasia.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Növekvő árbevétel, pozitív féléves eredmény

Mivel a Delta Technologies Nyrt. üzleti éve eltér a naptáritól, ezért március végével már az első üzleti félév számairól tud közzétenni gyorsjelentést. Ez persze nem jelenti azt, hogy a kor kihívásaival ne kellene szembesülnie az immár a BUX-ban is jegyzett rendszerintegrátor informatikai társaságának. Mindazonáltal ilyen piaci körülmények között is tisztes helytállást tudott felmutatni: az egy évvel korábbi időszakhoz képest 71,5%-kal növekvő bevételről, és a korábban 300 milliót is meghaladó veszteséggel szemben 18,8 millió forintos nettó profitról számolt be a Delta Technologies.

2023. április 1. 17:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08