Újabb olcsótelefon-hullám ér Magyarországra

forrás: Prím Online, 2015. január 24. 16:13

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok megjelentek Magyarországon. A készülékek öt integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek.

Így a Google százdolláros mobiljai, meg a kínai olcsótelefonok mellett a (nokiátlanított) Lumia is beszállt a kispénzű vevők meghódításáért folytatott harcba:

 • A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.


• Az előre telepített Office Mobile csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.


• A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15 GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.


• A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.


• A nagy, 5” méretű qHD kijelzőn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office Mobile alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.


• Az 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamerával többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.


• A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál.


A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok a belépő szintű kategóriában is megkapják a legújabb Windows Phone 8.1 frissítést a Lumia Denimmel.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás