LTE-képes Sony mobil a piacon – Xperia E4g

forrás: Prím Online, 2015. február 26. 08:26

A hónap elején a Sony bemutatta az Xperia E4-t; a megfizethető, egyszerűen kezelhető, hosszú üzemidővel kecsegtető készülékét. A vállalat máris előrukkolt az E4 ráncfelvarrt verziójával, mely ugyanazt a könnyű használatot és erős akkumulátort nyújtja, mint elődje – immár gyors 4G kapcsolattal.

Egyszerű használat 

 

Az Xperia E4g készüléket az egyszerű használat iránti igény inspirálta attól a pillanattól kezdve, hogy az új tulajdonosa kibontja a dobozából.

 

Az új Xperia felhasználók részére az átköltözés teljesen problémamentes és gyors más készülékekről.  Az Xperia Transfer alkalmazással zavartalanul átköltöztethetőek a névjegyek, a képek, a könyvjelzők, az alkalmazások, a zene és az üzenetek mely így szupergyors, könnyű és sokkal biztonságosabb, s a fontos adatok és tartalmak elvesztése miatt sem kell aggódnunk.

 

Ezzel az okostelefonnal a fotózás is egyszerű. A jelenetválasztás funkció automatikusan felismeri és optimalizálja a kamera beállításait, így akár 52 lehetőség közül választhatunk a tökéletes kép elkészítéséért, akárhol is vagyunk. Az NFC segítségével pedig, könnyedén megoszthatjuk képeinket csupán egy érintéssel.

 

Az Xperia E4g készülékben a Sony már megszokott minimalista Android felhasználói felülete mellett, a Simple Home is elérhető, mely nagyobb ikonokat kínál a kedvenc alkalmazásaink számára, melyeket egy felületen megtalálhatunk.

Sony formatervezés

 

Az Xperia E4g készülék igazán Sony kívül, belül. Gömbölyded és strapabíró, tökéletes az egy kezes használathoz. Elérhető klasszikus fekete és fehér színben. Tartja magát az időtlen Xperia megjelenéshez, így megtalálható rajta a precíziósan vágott bekapcsoló gomb, a kiemelkedő, tükörfényes logó, a rozsdamentes acélból készült kameragyűrű, valamint a kijelzője kapott egy extra réteget a fokozottabb karcállóságért.

Sokáig bírja a strapát

 

Az Xperia E4g 4G LTE képes, ami azt jelenti, hogy gyorsabban letölthetjük a híreket és információkat, előbb megtalálhatjuk az utunkat térképhasználatkor, gyorsabb az e-mailek olvasása és küldése, egy pillanat alatt küldhetünk képeket a barátainknak, családunknak, és határtalanul élvezhetjük a streamingelt zenéket útközben.

 

A Sony legújabb okostelefonja is páratlan akkumulátor időtartammal rendelkezik. Az Xperia E4g készülékbe egy 2300mAh-es akkumulátor van beépítve, mely akár két napos üzemidőt is biztosít, így nem kell állandóan a töltéssel foglalkozni. Ha mindez nem elég, aktiváld a STAMINA módot az akkumulátorod optimális kihasználása érdekében, vagy az Ultra STAMINA módot, ha a telefonod egy hétig csupán az alapvető funkciókat futtatva szeretnéd igénybe venni.

 

 

Az akkumulátor üzemideje mellett a sebesség is kitüntetett szerepet kapott. Az Xperia E4g impozáns teljesítményű, 1.5 GHz négymagos processzort kapott, mely gyors működése azt jelenti, hogy több alkalmazást futtathatsz, böngészhetsz a weben, és akár videókat is streamelhetsz egyszerre.

 

Az Xperia E4g április folyamán kerül a boltok polcaira. Várhatóan a későbbiekben Dual Sim változatban is elérhető lesz.

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30