Előregisztráció a Google Play alkalmazásokra

Vértes Judit, 2015. május 14. 13:23

Előre regisztrálhatunk a Google Play áruházban az új alkalmazásokra – jelent meg az Android Police oldalán. A regisztráció után a tabletünk vagy okostelefonunk jelezni fog azonnal, amint megjelent a várva várt játék vagy applikáció.

A Google Playen ezentúl előre regisztrálhatunk az új alkalmazásokra. Az első ilyen játék, melyre regisztrálhatunk a Terminator Genisys Revolution, melynek még nincs megjelenési ideje, se ára, de szerepel a játék leírása, képek és egy videó is, reklámozva a még meg nem jelent játékot.  

 

A jó oldala ennek az új lehetőségnek, hogy a felhasználók értesülnek az általuk várt alkalmazás készüléséről. Például a Twitter Periscope egyelőre iOS készülékeken érhető el, de az előregisztráció lehetősége azt mutatja, hogy már készül az androidos változat. 

 

Mivel nem adnak meg se időpontot, se árat, sose lehet tudni, meddig kell várni rá, és mennyibe fog kerülni. Nem említik az eszköz kompatibilitást sem, így azt sem tudhatjuk előre, hogy az alkalmazás működni fog-e a készülékünkön. Reméljük, a Google ezeket az információkat is megosztja majd előbb vagy utóbb.

 

Forrás: cnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20