Kismamabarát applikációt indított a Családháló.hu

MTI Sajtóadatbank, 2015. június 12. 08:18

Kismamabarát telefonos alkalmazást indított a Családháló.hu honlap. Az okostelefonokra letölthető applikáció megmutatja, hogy az ország területén hol találhatók kismamabarát helyek, tehát pelenkázó-, és szoptatóhelyiségek.

Az új applikációt, amelynek most indul a nyílt tesztidőszaka, Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma  család- és ifjúságügyért felelős államtitkára mutatta be Budapesten. A közlés szerint a "családháló" elnevezésű alkalmazás azzal segíti a kismamák mindennapjait, hogy megmutatja, hol és milyen lehetőség van tisztába tenni vagy megszoptatni a csecsemőket, ha úton van a család.
 

A Családháló.hu honlap és közösség az elmúlt hetekben elkészítette a kismamabarát intézmények, köztük kávézók, éttermek, áruházak, boltok adatbázisát, amelyet folyamatosan frissítenek az alkalmazas@csaladhalo.hu címre beérkező javaslatok alapján.
 

Az alkalmazás lehetőséget biztosít az egyes kismamabarát helyek értékelésére, Gooogle-térkép alapú útvonaltervezésre, akár gyalogosként, tömegközlekedéssel vagy autóval utazik a család.
 

Az applikáció ingyenesen letölthető, egyelőre csak androidros telefonokra, de a tervek szerint nemsokára IOS-en is elérhető lesz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás