Új Dell hibrid felhőrendszer: minimális kockázat, egyszerűbb bevezetés és egyedülálló fizetési megoldás

forrás: Prím Online, 2015. november 1. 11:24

A Microsofttal közösen fejlesztett hibrid felhőmegoldással bővíti felhőportfólióját a Dell, melynek segítségével a vállalatok számára immár egyenes út vezet az a felhőbe. Emellett a Dell az iparágban egyedülálló fizetési megoldást is kínál ügyfeleinek, amely segít egyszerűsíteni a felhőmegoldások bevezetését és minimalizálni annak kockázatait.

Üzembe helyezés mindössze három óra alatt


A Dell és a Microsoft exkluzív együttműködéseként megvalósult Cloud Platform System Premium rendszer sikerére építve a Dell elérhetővé tette a Dell Hybrid Cloud System for Microsoft rendszert. A rendszer az új Microsoft Cloud Platform System Standard köré épült, és azzal a céllal tervezték, hogy áttörje a hibrid felhő bevezetésének akadályait: a komplexitást, a költségeket és a felügyeletet.

A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft az iparág első integrált, moduláris hibrid felhőmegoldása, amely egyszerűsített, automatizált telepítést és karbantartást, egyedülálló hibrid felhőkezelést, vezérlést és házirend alapú automatizálást biztosít a Microsoft Azure és más felhőkörnyezetekhez. Az ügyfelek befektetési kockázatának csökkentésére pedig egyedi fizetési rendszert kínál.

 A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft a következőket biztosítja az ügyfeleknek:

 

  •     A rendszerrel kevesebb mint három óra alatt biztosítható helyszíni privát felhő, valamint Azure nyilvános felhő egységes elérése. A minimalizált állásidőt az intelligens időzítésű rendszerfrissítések biztosítják, amelyek nem zavarják a működést, teljesen automatizáltak, és felismerik a függőségeket.
  •     Terhelési sablonok készíthetők és oszthatók ki, majd az egyszerűen integrálható Dell Cloud Manager (DCM) rendszeren keresztül a különböző felhőkörnyezetekben található üzleti szolgáltatások és vezetési modellek egyetlen felügyeleti szerkezetből telepíthetők.
  •     Egységesített, egyszerűsített módon felügyelhető és kontrollálható a privát és nyilvános felhő a Windows Azure Pack (WAP), Azure és más felhőszolgáltatásokon.


A Dell Hybrid Cloud System for Microsoft a CPS szabvány köré épült, amely kombinálja az optimalizált Dell moduláris infrastruktúrát az előre konfigurált Microsoft CPS szoftverekkel, illetve a biztonsági mentésekhez, webhelyek helyreállításához és a működésbe való betekintéshez használható Azure szolgáltatásokkal. A Dell további szolgáltatásai közé tartozik a ProSupport és Managed Cloud Services megoldás.

Rugalmas fizetési rendszer az új hibrid felhőmegoldáshoz


A Dell a Cloud Flex Pay megoldással bővítette Scale Ready Payment Solutions finanszírozási portfólióját, amelyet egyedülálló módon azzal a céllal alakított ki, hogy felgyorsítsa az ügyfelek számára a felhőmegoldások bevezetését.


A Dell Cloud Flex Pay program az iparágban elsőként biztosít az ügyfelek számára rugalmas és költséghatékony finanszírozási lehetőséget a Dell Hybrid Cloud System for Microsoft megoldáshoz. Így az ügyfelek úgy tapasztalhatják meg a hibrid felhő előnyeit, hogy nem szükséges hosszú távon elkötelezniük magukat. A költségkockázat megszüntetése lehetővé teszi számukra, hogy megismerjék a hibrid felhő használati szintjeit, mielőtt döntenének a vásárlásról.

Egy informatikai döntéshozó számára például kihívást jelenthet, hogy megjósolja a tesztelési és fejlesztési használati szinteket. Az olyan problémák, mint a kihasználatlanság vagy a váratlan kereslet, növelhetik a befektetési kockázatot, szolgáltatás-kimaradásokhoz vezethetnek, és megakadályozhatják a tőkebefektetések maximális kihasználását. A Cloud Flex Pay megszünteti ezeket a kockázatokat, kimaradásokat és hatékonyságbeli hiányosságokat, így lehetővé teszi az informatikai döntéshozók számára, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek, biztosabban tudjanak tervezni, és megfelelő jövőbeli felhőmegoldásokba fektessenek be.

A hat hónapos bevezető időszak végén az ügyfelek számos lehetőség közül választhatnak, beleértve az értékelési periódus meghosszabbítását, a megoldás használatának folytatását, lemondását, vagy annak birtokba vételét.

Lendületben a Dell felhőszolgáltatásai: megtérülő befektetés


A Dell felhőbefektetései és –innovációi a legkülönfélébb vállalati adatközponti terheléseket, alkalmazásokat és operációs rendszereket támogatják, megfelelnek az aktuális ügyféligényeknek és iparági trendeknek.


A Dell a közelmúltban új termékeket és mérföldköveket mutatott be felhőmegoldási portfóliójából:

 

  •     Az új Dell Administrator for Office 365 egy konszolidált, intuitív konzolon keresztül biztonságos és hatékony kontrollt jelent az üzleti Office 365, SharePoint és OneDrive alkalmazások felett. A rendszergazdák így jobban kezelhetik és használhatják a meglévő együttműködési platformokat és könnyebben készíthetnek azokról jelentéseket. A rendszergazdák kiterjeszthetik felügyeletüket a helyszíni telepítésekre is, mivel ez a platform tökéletesen alkalmazkodhat bármilyen telepítési típushoz.
  •     Az új Dell Foglight for Virtualization 8.3 lehetőséget nyújt a szervezetek számára, hogy egyetlen központi felületen keresztül szabályozzák a virtuális és fizikai kiszolgálórétegeket, és optimalizálják a Dell kiszolgálókon futó privát felhőkörnyezetek teljesítményét. A Dell új OpenManage Essentials rendszere mostantól már megtalálható a Foglight for Virtualization alkalmazásban. A szabadalmaztatott analitikával rendelkező megoldás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy vizuálisan társítsák a virtuális terheléseket a kiszolgáló környezethez, valós időben és visszamenőleg egyaránt, ezáltal feltárhassák a teljesítményproblémákat, mielőtt azok hatással lehetnének az üzletre.
  •     A vezető globális pénzügyi információkat szolgáltató vállalat, a Markit a Dellt választotta új platformja, a Know Your Third Party (KY3P) üzemeltetésére és támogatására.
  •     A Dell Cloud Clinical Archive az iparág legnagyobb felhőalapú, szállítósemleges klinikai archívuma, amely mára több mint 10 milliárd képet és 100 millió orvosi tanulmányt kezel. A Dell jól ismeri mind a jelenlegi informatikai igényeket, mind a genomikához hasonló jövőbeli egészségügyi áttörésekhez szükséges igényeket, így egyre több ügyfél dönt úgy, hogy képkezelő rendszereit a Dell Cloud Clinical Archive archívumba helyezi.
  •     A Dell orvosi praxisoknak és szolgáltatóknak szánt, teljes körűen felügyelhető felhőmegoldása orvosok százainál segítette elő a költségek csökkentését, a komplex egészségügyi számítástechnikai rendszerek kezelését, a biztonsági követelmények teljesítését, valamint a személyzeti kihívások megoldását. Az utóbbi négy évben a Dell az orvosok körében megduplázta a rendszer felhasználóinak számát, 21 ezerről 43 ezerre, míg a belépések számát 8,6 millióról 16,7 millióra növelte.
     

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!

Az elmúlt évben elinflálódott a cégvagyonok értéke is. A hazai kkv-k vagyonuk értékének több mint 40 %-át veszítették el. Sokat tanultunk belőle! A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Mitől lesz értékálló a cégvagyon? Befektetve, hasznosítva, fialtatva, kiszervezve!” című hibrid konferenciájának előadói sok megoldást mutatnak a cégvagyon bevédésére, biztonságba helyezésére és befektetésére.

2024. február 22. 19:10

A magyar fejlesztésű Chameleon Smart Home segít a hotelek okosításában is

A Smart Hotel Solution Zrt., a rendszerfüggetlen okosotthon-szakértő Chameleon Smart Home stratégiai partnere bemutatta a kifejezetten szállodák számára fejlesztett, okosotthonnal kombinált komplex szállodaüzemeltető rendszert. A Hotelify okoshotel-applikáció, amely az App Store és a Google Play felületein is elérhető, lefedi a szállodai tartózkodás teljes folyamatát a foglalástól a távozásig. A Hotelify segíti a vendégeket, hogy mobiltelefonjukon keresztül elérjék a szállodák szolgáltatását, az üzemeltetőket pedig abban támogatja, hogy komoly digitalizációt és hatékonyságnövelést hajthassanak végre a költséghatékonyabb és professzionálisabb hotelüzemeltetés érdekében.

2024. február 22. 16:04

AI innovációs kézikönyvet állított össze vállalati döntéshozók számára a Bobcats Coding

A Bobcats Coding AI innovációs útmutatót készített vállalati döntéshozóknak, amely áttekintést nyújt a mesterséges intelligencia gyors felíveléséről a befektetési piacon, egyúttal kézzelfogható tanácsokkal is szolgál az AI iránt érdeklődő vállalkozások stratégiai tervezéséhez és kockázatértékeléséhez.

2024. február 22. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07